Elysee Sarayı "ihanet" haberleri hakkında yorum yapmasa da, önceki gün İsviçre"nin saygın gazetelerinden Tribune de Geneve, Sarkozy"nin kıskançlık krizine girip öfkeye kapıldığını yazdı.

"Ya aşka dönerse"

Gazetenin iddiasına göre, Sarkozy, birkaç hafta önce yakışıklı şarkıcı Benjamin Biolay"la Tayland"a uçan eşi Carla"nın evine geri dönmesi için özel uçak kiralattı. Bruni de, kocasının “Eve dön artık” çağrısına uymak zorunda kalarak hemen Paris"e uçtu. İkilinin eski arkadaş olduğu bilinmesine rağmen, Sarkozy"nin tatilin romantik bir kaçamağa dönüşmesinden korktuğu da gazetenin iddiaları arasında yer aldı.

İngiltere"ye gitmiyor

İsviçre gazetesi, “Tatili Sarkozy kısa kesti. Özel uçak göndererek eşini aldırdı” ifadelerini kullanırken, Carla Bruni"nin, bugün gerçekleşecek İngiltere ziyaretinde eşi Sarkozy"ye eşlik etmeyeceği açıklandı. Bu açıklama, “Evlilikleri çatırdıyor mu” iddialarını daha da güçlendirdi.

Twitter kurbanı mı

NİCOLAS Sarkozy"nin Bakan Chantal Jouanno ile de birlikte olduğunu öne süren İngiliz medyası dün “Sarkozy Twitter kurbanı mı” iddiasını gündeme getirip, haberin uydurma olabileceği iddialarına yer verdi. Patronları Sarkozy"nin yakın arkadaşı olan Fransız medyası ise habere hiç yer vermiyor.

Hürriyet