Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram öncesinde vatandaşları trafik kurallarına uyma konusunda uyardı. Gül, sosyal iletişim sitesi Twitter üzeriden yazdığı mesajda, “Bayram öncesi hepinize bir mesajım var. Uzun bir tatil olacağı için herkesin trafik kurallarına uyması çok önemli” diyerek, vatandaşları trafik konusunda uyardı
Kılıçdaroğlu: Sıkılmayın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilköğretimde başörtüsü tartışmaları ile ilgili olarak hem twitter hem de facebook aracılığıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül"e, mesaj verdi. CHP lideri şu mesajları aktardı:
“Sayın Cumhurbaşkanım. Sıkılmayınız lütfen.Konu ile ilgili tartışmalarda, sözü tersinden değil düzünden söylerseniz, tartışma en azından sizin açınızdan biter. İlkokulda kız çocuklarımızın başörtüsü ya da türban bağlaması serbest olacak mı? Olmayacak mı?
Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Çünkü rüştünü bile ispat etmemiş bu çocuklar, kendi özgür iradeleriyle başlarını bağlamazlar deyin. Hem siz rahatlarsınız hem de halk. Bunu diyemiyorsanız, bu konuda daha çok sıkılmaya devam edersiniz.”
Bahçeli: Esnafın sorunu çözülmeli
MHP lideri Devlet Bahçeli de önceki gün yaptığı esnaf ziyaretinde gördüklerini anlattığı mesajlarında çözüm için desteğini açıkladı:
“Bayram öncesi olmasına rağmen, esnafımızın işlerinin çok durgun olduğuna, sorunlarının bir hayli biriktiğine üzülerek şahit oldum. Siftah yapamayan, prim ve vergi borçları altında ezilen esnafımızın problemleri mutlaka çözülmelidir. Her türlü desteği vermeye hazırım.”
EN ÇOK KİM TAKİPTE?
Takip edilen Takipçi Sayısı Mesaj Sayısı
Abdullah Gül 128 bin 036 262
K.Kılıçdaroğlu 42 bin 997 163
Devlet Bahçeli 9 bin 502 13
Gürsel Tekin 11 bin 523 910
Önder Sav 629 38