Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, Full HD kalitesindeki görüntülerin TV’ye kablosuz olarak iletilmesini sağlayan yeni ürünü WHD6215 Kablosuz HDMI kitini tanıttı. Multi servis kaynaklarının HD TV’ye kablosuz olarak bağlanmasını sağlayan ürün, Blu-ray oynatıcı, oyun konsolu, akıllı telefon ve tablet gibi HDMI özellikli her cihazla birlikte kullanılabiliyor. Cihazlar arasında kolay ve hızlı geçişin sağlanması için bir uzaktan kumanda cihazı da kutu içeriğinde bulunuyor.

 ZyXEL’in yenilikçi yaklaşımının tüm özelliklerine sahip olan AeroBeam WHD6215, ‘tak-çalıştır’ özelliği sayesinde hiçbir ekstra konfigürasyona gerek kalmadan hemen kullanılabiliyor. Son yılların en popüler gösterim formatlarından olan üç boyutlu görüntüler (3D) dahil olmak üzere, 1080p Full HD görüntüleri hiçbir kayıp ya da gecikme olmaksızın TV ekranına kablosuz taşıyan ürün, 7.1 kanal surround ses sitemini de destekliyor.

 WirelessHD teknolojisine sahip olan AeroBeam WHD6215, Full HD görüntünün ve sesin kayıpsız olarak iletilmesini sağlayarak kullanıcılara 4Gbps kablosuz bant genişliği sunuyor. Yüksek kaliteli görüntülerin iletimi için gerekli bant genişliğini sağlayan ürünün diğer bir önemli özelliği de aynı ortamda bulunan diğer kablosuz cihazlarla olası frekans çakışmalarını engellemesi. Mikrodalga fırın, kablosuz telefon, WiFi modem gibi birçok tüketici elektroniği ürününün yaygınlığı dikkate alındığında, bu özelliğin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılıyor.

 Sınırsız ev eğlencesinin kapılarını sonuna kadar açan AeroBeam WHD6215’in sahip olduğu dört HDMI portu, dört farklı cihaz ile eş zamanlı çalışmaya olanak tanıyor. Böylece kullanıcılar HD TV’lerinde oyun oynamak, video izlemek ya da İnternet’te gezinmek gibi farklı aktiviteler için farklı cihazlar arasında kolayca geçiş yapabiliyorlar.

 Estetik tasarımıyla dikkat çeken AaeroBeam WHD6215, piyano siyahı yüzeyi ile evdeki diğer elektronik cihazlarla da görsel açından tam bir uyum sergiliyor.


ZyXEL Hakkında
1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3 bin 200’den fazla çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunmaktadır. Merkezi Tayvan’da olan firmanın küresel çapta 32 bölge ofisi ve 2 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Dünyanın en büyük DSL ve residential gateway üreticisi olan ZyXEL, 18 kategori altında 400’ün üzerinde ürün sunmaktadır. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizdeki faaliyetlerini 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL İletişim Teknolojileri A.Ş ismiyle ve firmanın genel merkezine bağlı olarak sürdürmektedir. ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır.