Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşesinde "Ne oldu, nasıl oldu birden patladı. 'İncir Reçeli'nde bir isyan etti, günümüzün anlatımıyla twitter, facebook yıkıldı. Yani sosyal medya" dedi ve şöyle devam etti:

'Seni Beklerken' çıktı bu hava içinde, aldı götürdü albümü. Şöhret böyle bir şey işte. Neden mi diyorum? Sezai'yle bizim 'Rüzgar' albümünde beraber çalıştık. O klipte başına her türlü bela gelen adamı oynamıştı. Rüzgara kapılmış giden adamı. Bizim klip olduğu için değil, gerçekten süper oynadı.

"Neden görülmez bu adam?" diyordum kendi kendime. Haksızlıktı. Ama işte günün birinde bir şey dokunuyor. Bir filmde bir şarkı... O kadar yılın birikimi birden ortaya çıkıyor. Yeni keşfedilmiş gibi oluyor. Sen de "Yahu ben hep burdaydım" desen de anlatamıyorsun. Sezai için de öyle oldu. Ama iyi ve güzel oldu.

Ahmet Çelenk albümü çıkardı ve yol haritasını çizdi. Televizyon şov programlarına çıkmak yok. Beyaz ve Okan Bayülgen dahil.

Gerçi geçmişte Sezai Paracıkoğlu çıkıp söylemişti Okan'da. O günler geride kaldı. Şimdi yeniden keşfedildiği için daha bir kıymetli. Çelenk 'Çıkarmayacağım' diyor. Bütün iş sosyal medyada olacak. Burası yetiyor tanıtım için. Bir yerde yeni bir dönemin de habercisi. Televizyonda albüm tanıtımı devri kapanıyor. Yeni mecra internet. Ya da tek yol televizyon değil."