ELAZIĞ’da 8’inci Kolordu Komutanlığı görevini yürütürken Balyoz davası kapsamında tutuklanarak Hasdal Cezaevi’ne gönderilen Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Elazığ’daki engellilere Ramazan hediyesi olarak akülü tekerlekli sandalye ve dizüstü bilgisayar gönderdi.

9 tekerlekli sandalye ile 7 laptop, Vali Muammer Erol’un da katıldığı törenle Korgeneral Özarslan’ın eşi Fatma Selda Özarslan tarafından dağıtıldı.
Tutuklu Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan’ın, Türkiye Sakatlar Derneği ile Omurilik Felçlileri Derneği üyesi Elazığ’daki engellilere akülü tekerlekli sandalye ile dizüstü bilgisayar hediyesinin teslimi için Elazığ Valiliği önünde bir tören düzenlendi. Elazığ Valisi Muammer Erol’un da katıldığı törende tutuklu Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan’ın hediyelerini eşi Fatma Seldağ Özarslan ile 8’inci Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkan Vekili Kurmay Albay Muzaffer Şen birlikte dağıttı.

Tutuklu Korgeneralden engellilere hediye

Korgeneral Özarslan’ın eşi Fatma Seldağ Özarslan’ın oldukça duygulandığı, gözlerinin dolduğu törende, akülü tekerlekli sandalyeler ile dizüstü bilgisayarları alan engelliler ve aileleri, tutuklu genarele eşi aracılığıyla teşekkür ederek selam gönderdi. Aileler ve engelliler ayrıca, Korgeneral Özarslan için, "Allah kurtarsın" temennisinde bulundu.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli, törende yaptığı konuşmada tutuklu Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan’ın engellilere hediyeler gönderdiğini söyledi. Çöteli, "Bu yıl da yine kendileri eşini göndererek 8 akülü, 1 manuel tekerlekli sandalye ve 7 laptop bilgisayarı ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize, bugün eşi hanımefendinin katılımıyla dağıtım törenini yapıyoruz. Ben hanımefendiye derneğimiz ve Türkiye Sakatlar Derneği adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Komutanımıza da yani paşamız Mustafa Korkut Özarslan beye bu katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyor, saygılarımı sunuyorum ve Allah kurtarsın diyorum" dedi.

Törende tutuklu Özarslan’ın hediyeleri engellilere dağıtılırken, eşi Fatma Selda Özarslan’ın duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlendi. Fatma Selda Özarslan, eşi adına hediyeleri tek tek hak sahiplerine dağıttı. Tören sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.