Ev dekorasyonuna güven, mutluluk ve neşe veren turuncu, güçlü enerjisiyle kullanıldığı alanlara sıcaklık getiriyor. Özellikle karanlık kış aylarının kasvetini dağıtan bu sıcak renk, pozitif enerjinin de kaynağı olarak nitelendiriliyor.

Kırmızı ve sarının karışımından meydana gelen turuncu, kullanım şekline göre mekanda odak noktası haline gelebildiği gibi küçük detaylarla mekana hareket katma özelliğine de sahip. Klasik ve modern her tarz ev dekorasyonunda rahatlıkla kullanılabilen turuncuyu; mavi, kahve tonları, turkuaz, gri, yeşil, siyah, krem, bej ve beyaz renkler ile dengeleyebilirsiniz. Aşırıya kaçılmadan kullanıldığında canlı bir atmosfer elde edilmesini sağlayan bu rengi oturma gruplarınızda ve koltuklarınızda tercih edecekseniz; açık renkli duvar, perde, halı ve aksesuarlar kullanmalısınız.

İşlevsel ve modüler mobilya koleksiyonuna sahip Buka, oturma gruplarında turuncuyu tercih edeceklere sade hatları ve derin oturumuyla estetik ve ergonomiyi bir araya getiren kanepesi Avola'yı öneriyor. Avola, modern metal ayakları ve değiştirilebilir kılıflarıyla da her tarz eve uyum sağlıyor.

TURUNCUNUN SICAKLIĞI RETRO ÇİZGİLERLE BİRLEŞİYOR

Buka, evlerinde turuncunun sıcaklığını sofistike bir havayla birleştirmek isteyenlere ise Uno'yu öneriyor. Retro çizgiler taşıyan ve renkleriyle her mobilyaya uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Uno'nun farklı renk ve dokulardaki kumaş seçenekleri, oturma odalarını cazibe merkezi haline dönüştürmeye aday.

AHŞAP AKSESUARLARLA DENGELEYİN

Canlı turuncu rengi dengeleyeceğiniz Buka aksesuarları, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratmanızı sağlayacak. Ahşap şamdanlardan açık renkli halı ve yastıklara kadar birçok alternatif dekorasyonunuzda turuncuyu doğru kullanmanıza yardımcı olacak.