Kuşadası, Denizli, Aydın ve Didim"deki seyahat acentelerinin bağlı bulunduğu Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu(BYK)"nun olağan genel kurulu yapıldı. Siba Tour"un sahibi Bülent İlbahar, tek liste halinde gidilen seçimlerde yeniden başkanlığa seçildi.
Kuşadası Sea Light Otel"de gerçekleştirilen TÜRSAB Kuşadası BYK genel kuruluna, aralarında TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Bahadır Yıldırım, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Erol Soysal ve TÜRSAB Genel Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul ile birlikte seyahat acentesi sahipleri katıldı. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan"ın divan Başkanlığı"na seçildiği kongrede konuşan TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, tüm Türkiye"de TÜRSAB ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirterek, “Bunun en güzel örneğini Kuşadası"nda yaşıyoruz. Tek liste ve bütünlük halinde gidilen seçimler, sektörümüzün geleceğinin ne kadar aydınlık olduğunun bir göstergesi” dedi. Konuşmasında turizm sektöründe yaşanan sorunlara da değinen TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, ayrıca sigortacılık uygulaması, müze kart uygulaması ve Kuşadası Kongre Merkezi"nde devam eden inşaat çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.
Daha sonra yeniden TÜRSAB BYK Başkanlığı"na aday olan Bülent İlbahar, yaptıkları çalışmalar konusunda üyelere bilgi verdi. Başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını anlatan İlbahar, “TÜRSAB Kuşadası BYK"yı yeni bir binaya kavuşturduk. Artık, Kuşadası, Denizli, Aydın ve Didim"deki meslektaşlarımıza daha iyi ve sağlıklı hizmet veriyoruz. Hedeflerimizin tam olarak gerçekleşmesi için yeniden adayım” dedi.
Konuşmaların ardından tek liste halinde seçimlere gidildi. Yapılan seçimlerde genel kurula katılan 70 üyenin de tamamının oyunu alan Siba Tour"un sahibi Bülent İlbahar, yeniden TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanlığı"na seçildi. Bülent İlbahar başkanlığındaki Bölgesel Yürütme Kurulu"nun üyeliklerine ise şu isimler seçildi: “ Mustafa Tatar (Regal Turizm), Nejad Özalp (Enerji Turizm), Mustafa Gökçe (Galileo Turizm), Erol Vatansever (Tılsım Turizm), Mustafa Çoşgun (Sisan Turizm), Tülay Erenuluğ (Dicovery Turizm), Funda Yılmaz (Lavinia Turizm) ve Ergin İnce (Darius Turizm)