Fenalık geçiren genç kız hastaneye kaldırıldı, polis soruşturma açtı...

Kayseri"de 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Songül Öner"i, iddiaya göre okuldan çıkıp evine dönmek için kullandığı tramvay çıkış turnikesinde elektrik çarptı. Genç kız tedaviye alındı.
Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü 2. sınıf öğrencisi Öner, Melikgazi ilçesi Belsin Kürsü durağında önceki gün 18.30 sıralarında evine dönmek için tramvaya binmek istedi.
İddiaya göre, Selimiye Mahallesi"nde bulunan evine yaklaştığında tramvaydan inen genç kız çıkış turnikelerinden geçerken sağ kolu elektrik akımıyla temas etti. Bayılmamak için kendini zor tutan genç kız, evine güçlükle giderek durumu annesi Akgül Öner"e anlattı. Telaşa kapılan anne, üniversiteli kızını Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne götürdü.

"Her tarafım uyuştu"
Tedaviye alınan Öner, “Turnikelerden geçerken sağ kolumu elektrik çarptı. Her tarafım uyuştu, az kalsın bayılacaktım” derken anne Öner, çok korktuğunu belirterek “Kızımın başına birşey gelseydi ben ne yapardım” diye konuştu. Polis, elektrik kaçağıyla ilgili soruşturma başlattı./milliyet