AYDINPOST HABER SERVİSİ/Özgür DEDEOLUK-Karakardeşler aile şirketi, Aydınlıları ev dekorasyonuna yönelik yeni bir mağaza anlayışıyla buluşturdu. Karakerdeşlere ait 16 bin img_8863.jpgmetrekarelik bir alan içerisinde 8 bin metrekareden oluşan bir yapıda 3 katta hizmet veren Evimpark “Türkiye’nin en büyük mobilya mağazası” sloganıyla dikkat çekiyor. Evimpark hakkında görüşlerini aldığımız Karakardeşlerin ortaklarından Ahmet Kara böyle bir mağazayı Aydınlılarla buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ediyor.

Halı ile başlayan hikaye bugün “ev için her şey ile…” devam ediyor

1983’te halı işi ile çalışma hayatına giren Karakardeşler bugün Aydın ve çevresinde çeşitli mağazalara sahip bir aile şirketi… 1988 yılında mobilya sektörüne adım atan aile 1989’da İstikbal bayiliğini alıyor. Ve o günden beri de İstikbal ve halı şirketin ayrılmaz bir parçası oluyor. Ahmet Kara da “halı işini istesek de istemesek de bırakamayız” diyerek geçmişlerine bağlılıklarını ifade ediyor. 2011’den itibaren de aileye yeni bir üye katılıyor: “Evimpark.”

Çeşitli ürünler çeşitli markalar…

Evimpark’ta birçok seçkin markaya ait çeşitli ürünlerin yer aldığını ifade eden Ahmet Kara her bütçeye uygun ürünlerin Evimpark’ta bulunduğunu belirtti. Mobilya alışverişi anlamında saygın ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Ahmet Kara şöyle konuştu: “700 liraya da 11 bin liraya da yemek odası takımı, 700 liraya da 7 bin liraya da koltuk takımı mağazamızda bulunuyor. Bizim ilk hedefimiz müşteriye doğru hizmeti doğru ürün yelpazesi ile sağlamak.”

111.20120728100452.jpg

Müşteri isteğine göre ürünlerin rengini değiştiriyoruz

Müşteri memnuniyeti adına onların her ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Ahmet Kara müşterilerine mimari destek verdiklerini de sözlerine ekledi. “Ev dekorasyonu mimari konusunda müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Bununla birlikte Evimpark’ta teknolojiden de faydalanıyoruz. Üç boyutlu oda gösterimi, iPad üzerinden satış, ürünlerin iPad üzerinden incelenebilmesi gibi teknolojinin imkanlarından yararlanılıyoruz. Müşteri krem olan yemek odasını mavi istesin mavi yapıyoruz. Her ürünün rengini müşteri ihtiyacına yönelik olarak değiştirebiliyoruz.”

Müşterilerimiz ev için her ihtiyacını buradan karşılayabilecek

Mobilya, halı, beyaz eşya gibi farklı ürün segmentlerine sahip olan Evimpark için Ahmet Kara müşterilerinin ev ile ilgili tüm ihtiyaçlarını Evimpark’tan karşılayabileceğini ifade etti. Ahmet Kara bu konuda şöyle konuştu. “Züccaciye ve perde ürünleri konusunda çalışmalarımız sürüyor. Evlenenler ve evini yenilemek isteyenler duvardaki tablodan yatak odasına, kapının önündeki portmantodan beyaz eşyaya, salondaki halıdan dolabındaki meyve aksesuarına kadar her ihtiyacını Evimpark’tan karşılayabilecek”

Bin metrekarelik bir halı mağazası bulunuyor

Evimpark geçmişini yeni mağazasında da yaşatmaya devam ediyor. Evimpark’ta bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük halı mağazalarından biri bulunuyor. Bu halı mağazasında Kaşmir, Merinos, Dinarsu gibi halı markaları yer alıyor.

Neden “Evimpark”

İlk defa duyanların Evimpark’ı bir inşaat firması sandıklarını belirten Ahmet Kara Evimpark’ın neden Evimpark olduğunu şöyle anlattı. “Evimpark eve yönelik her eşyanın yer aldığı bir park gibi. Tüketicinin fırından ütüye, dolabına astığı süs eşyasına kadar her eşyanın bulabildiği bir park gibi. Bu yüzden adımız Evimpark.”

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_8867.20120728095035.jpg

img_8875.20120728095043.jpg

img_8884.jpg

yatak-bolumu.jpg
img_9367.jpg