Türkiye güzeli eski kız arkadaşından davacı oldu. MISS Turkey 2011 güzeli Melisa Aslı Pamuk (21), otomobiliyle evinin önüne gelerek yüksek sesle müzik dinleyip kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü eski kız arkadaşı E.A.’dan (22) şikâyetçi oldu. 

E.A. için 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı TÜRKİYE Miss Turkey 2011’de güzellik taçını başına takan Melisa Aslı Pamuk, eski kız arkadaşı E.A.’nın kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, E.A.’nın, Melisa Aslı Pamuk’u sık sık rahatsız ettiği belirtildi.Melisa Aslı Pamuk’un evinde oturduğu sırada E.A.’nın otomobille evin önüne gelip yüksek sesle müzik açtığı ileri sürüldü. E.A. hakkında, “kişilerin huzur ve sükûnunu bozmak” suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması istendi.

Şüpheli E.A. ise polise verdiği ifadesinde “Melisa Aslı Pamuk’u kimseye sormadım. Kendisini tehdit etmedim. Bir arkadaşımı o gece evine bıraktım. Bu sırada Melisa Aslı Pamuk, evine yakın olduğum için kendisiyle ilgili olduğunu düşünerek polise haber vermiş. Suçlamayı kabul etmiyorum” dedi.