TGKın 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısı Aydın’da yapılacak. Efeler ilçesindeki Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda saat 09.00’da gerçekleştirilecek olan toplantıda gazetecilik mesleğinin sorunları ele alınacak. TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı’nın başkanlığında yapılacak olan toplantıya Türkiye’nin dört bir yanından gazeteciler katılacak.

İLK ZİYARET ÇERÇİOĞLU’NA
Başkanlar Kurulu öncesinde TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetimi, Aydın’a geldi. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan, ABGC Başkan Yardımcısı Mehmet Akgül ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen tarafından karşılanan TGK heyeti, ilk ziyaretini Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşen TGK heyeti, Başkan Çerçioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından TGK Başkanı Kolaylı, Aydın’da yapılacak olan Başkanlar Kurulu Toplantısı’yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

120 KİŞİ KATILDI
Aydın’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten TGK Başkanı Kolaylı, “Aydın’da TGK’nın 19’uncu Başkanlar Kurulu toplantısını yapıyoruz. Aydın bizim için önemli. Ege Bölgesi’nde iki yıl önce Muğla’da yapmıştık. 70'i cemiyet başkanı olmak üzere 120 gazeteci Aydın’a gelecek. Mesleğimizin sorunlarını masaya yatıracağız. Toplantının ardından mesleğimizin sorunlarıyla ilgili başkanlar kurulu açıklaması yapıyoruz. Sonuç bildirgesini yayınlayıp toplantımız sona erecek. Ardından Aydın’da geziler yapacağız. Hem Aydın’ı tanımış olacağız, hem de mesleğimizin sorunlarını masaya yatırmış olacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere organizasyonun düzenlenmesinde emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

turkiye-gazeteciler-konfederasyonu-aydin’da-toplaniyor1.jpegAydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!