Aydın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı; Alparslan Türkeş Futbol turnuvasını Aydın Anadolu Teknik Lisesi Öğrencilerinden oluşan takım kazandı.
Aydın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı; Alparslan Türkeş Futbol turnuvasına Aydın Lisesi, Aydın Mimar Sinan Anadolu Teknik, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Özel Yesevi Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi, Aydın Anadolu Teknik Lisesi ve Efeler Lisesi öğrencilerinden oluşan takımlar katıldı.
Halı Sahada yapılan turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Aydın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gençlik Kolları birimi Başkanı Tarkan Murat; “ Ülkü Ocakları olarak gençlerimizi, Türklük Gurur ve Şuuru, İslam Ahlak ve Fazileti esaslarında eğitim ve öğretim faaliyetleri yapmaktayız. Türk Milletinin yetiştirdiği Başbuğumuz Alparslan Türkeş"i yeni nesillere aktarmak, gençler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek, bedensel gelişimlerine katkı yapmak amacıyla düzenlediğimiz Alparslan Türkeş Futbol turnuvasını yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin bedensel, ruhsal gelişimleri için çeşitli çalışmalarımız olacak. Gençlerimizi Ülkü ocaklarımıza bekliyoruz” dedi.
Turnuvaya Aydın Ülkü Ocakları Üniversite Birimi Başkanı Ferhat Yetik, Didim Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Ürgüp katıldı.
Yoğun programı nedeniyle turnuvaya katılamayan Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, gönderdiği telgrafta “Türk “Milleti yarınlarından emin olsun. Asımın Nesli Ülkücü Gençlik 2023 Lider Ülke Türkiye parolası ile çalışmalarına devam etmektedir.”Gençlerimizin gelişimine ve birliklerinin güçlenmesine katkı yapacak olan bu çalışmanızdan dolayı başta Gençlik Kolları başkanı Tarkan Murat olmak üzere tüm katılanları tebrik ederim" dedi.
Turnuvayı Aydın Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerinden oluşan takım kazandı.