15 kişiden oluşan Turkcell Coşkusu adlı taraftar grubu Milli Takımımıza Litvanya’daki Avrupa Şampiyonası ilk tur maçları boyunca tribünlerden tam destek verdi.

Turkcell Coşkusu takımımız için büyük önem taşıyan maçlarda tribünleri ateşleyerek, milli coşkuyu üst seviyelere çıkardı, rakip takım taraftarlarına parmak ısırttı.

Basketbol Milli Takımı Ana Sponsoru Turkcell’in oluşturduğu ‘Turkcell Coşkusu’ adlı taraftar grubu Litvanya’da devam eden Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Millilerin tribündeki itici gücü oldu. Milli Takıma verdikleri destekle onları maçlarda ateşleyen ve motivasyonlarını en üst seviyeye çıkaran Turkcell Coşkusu, müzikleri ve enerjileriyle turnuvaya da renk katıyor.

Öztürkler: Turkcell Coşkusu Litvanya’yı Sardı

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Öncelikle Avrupa Şampiyonası’ndaki muhteşem performansıyla ikinci tura yükselen millilerimizi kutluyoruz ve şampiyonada başarılı olacaklarına can-ı gönülden inanıyoruz. Millilerimizi ilk tur maçları boyunca kendilerine özgü şovlarla tribünlerden destekleyen Turkcell Coşkusu, devleri ateşleyerek, milli coşkuyu ve desteği daha fazla hissetmelerini sağladı. Gerek Türk basketbolseverlerin gerekse de diğer takımların taraflarının Turkcell Coşkusu’na gösterdiği ilgiden de memnunuz. Müzikleri ve bitmek bilmeyen enerjileriyle herkese parmak ısırtan Turkcell Coşkusu’nun bu desteği turnuva boyunca artarak devam edecek” dedi.

Turkcell Coşkusu Grubu üyeleri de şampiyonayla ilgili olarak “Özellikle bizim için önemli olan Litvanya ve İspanya maçlarında tribünleri coşturarak millilerimizin ateşleyici gücü olduğumuza inanıyoruz. Sadece devlerimizin maçlarında değil bizim için hayati önemi bulunan Büyük Britanya-Polonya maçında Britanya adına yaptığımız tezahüratlarla Polonya’nın moralini de bozduğumuzu düşünüyoruz. Şampiyona boyunca desteğimizi sürdürerek millilerimizin başarısı için elimizden geleni yapacağız değerlendirmesinde” bulundu.