Acun Ilıcalı, "Yok Böyle Dans"ın birincisi için som altından bir kupa hazırlattı. Yarışmanın büyük ödülü olan 500 bin TL ile işitme engelli çocuklar için okul yaptırılacağını anımsatan Ilıcalı, “Projeye dört elle sarılan ünlüler için kupayla bir jest yapmak istedim” dedi

Yok Böyle Dans yarışmasının birincisini çok özel bir ödül bekliyor. Programı hazırlayan Acun Ilıcalı, yarışmayı kazanan kişiye verilmesi için Atasay"a 24 ayar som altından özel bir kupa hazırlattı.

Acun Ilıcalı, programa iki koruma eşliğinde götürülecek kupayla ilgili olarak ilk kez Milliyet"e konuştu.
Üzerinde pırlantalar bulunan ödülün fiyatını bilmediğini söyleyen Ilıcalı, “Biz bu yarışma sayesinde işitme engelli kardeşlerimize anaokulu yaptırmaya karar verdik. Programda yarışan ünlülerimiz de yarışmanın büyük ödülü olan 500 bin TL"yi okula bağışladı. Beş ay sonunda bir ünlümüz birinci olacak. Projemize dört ellen sarılan ünlülerimize bir jest yapmak istedim. Yarışmanın logosundan altın bir kupa yaptırmaya karar verdik” diye konuştu.

"Dünya kupası havası"

Kupa için Atasay Grup"un patronu Cihan Kamer"i aradığını anlatan Ilıcalı, “Cihan abiyi aradım "Bize dünya kupasını hissettirecek bir ödül yapar mısın?" dedim. Sağ olsun o da som altından, üzerinde pırlantalarla "Yok Böyle Dans" yazan bir kupa yaptı. Proje konuşulduktan sonra, yaklaşık on günde hayata geçti. Yarışmacılara da büyük sürpriz olacak. İnsanın gözünü kamaştıran bir kupa. Kazanan ünlümüz de hayatı boyunca bence çok güzel bir anı olarak saklayacak onu” dedi.

Ali Taran tasarladı

Kupanın tasarımının Ali Taran"a ait olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, “Yarışma beklediğimden daha heyecanlı geçiyor. İyi dans edeceğini düşündüğüm isimler süper dans ediyor. Azra bir adım önde duruyor. Kimse unutmasın ki diğer yarışmacılar eğitim aldıkça Azra ile arayı kapatıp geçme şansına sahip. Bizim kafamızda 4-5 isim var ama bunları söylemeyeyim. Çünkü hepsi bu projede bize çok destek oldu. O yüzden tüm yarışmacılarımız seviyorum” dedi.(Milliyet)