22 ülkeden 600’ün üzerinde projenin katıldığı dünyanın en itibarlı iletişim ödüllerinden biri olarak kabul edilen Galaxy Ödülleri'nde   Türk Telekom Büyük Ödül dahil olmak üzere altı ödülün birden sahibi oldu.
 
 
Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye için değer yaratan sosyal sorumluluk projeleriyle uluslararası ödülleri toplamaya devam ediyor. Türkiye’nin eğitim alanındaki en büyük sosyal sorumluluk projelerinden olan ve 30 bini aşkın öğrenciye eğitim tesis sağlayan Türk Telekom Okulları Projesi, 2011 Galaxy Ödülleri’nde Büyük Ödül’e layık görüldü. 
 
Galaxy Ödülleri, 1987 yılında kurulan MerComm Inc. tarafından verilen, ürün ve hizmet pazarlama alanında dünyanın en önemli ödülleri arasında gösteriliyor. ABD, İngiltere, Avustralya, Fransa, Almanya, Rusya, Çin, Brezilya gibi 22 ülkeden 600’ün üzerinde projenin değerlendirildiği Galaxy Ödülleri’nde Türk Telekom, Büyük Ödül dahil olmak üzere altı ödül aldı. 
 
Bu prestijli ödülde Türk Telekom Okulları Projesi, Büyük Ödül değerlendirmesine katılmasını sağlayan Altın Ödül'e layık görülürken, Türk Telekom İnternet Evleri Projesi ile Gümüş Ödül ve Türk Telekom Okulları Reklam Filmleri ile Onur Ödülü de Türk Telekom'un oldu. Türk Telekom’un tüm sosyal sorumluluk projelerini tek çatı altında toplayan Türkiye'ye Değer Lansmanı ise bir Gümüş Ödül ve Bronz Ödül’ü Türk Telekom’a getirdi. 
 
Sosyal Sorumluluğa bir uluslar arası ödül daha 
Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom CEO’su K.Gökhan Bozkurt şunları söyledi: 
“2011 yılı bizim için başarılarla dolu bir yıl olarak geçti ve birçok farklı alanda uluslararası ödül kazandık. Kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizin dünya çapında kazandığı ödüllerin arasına dünyanın önemli iletişim ödülleri arasında gösterilen Galaxy Ödülleri’ni eklemiş olmasından ötürü mutlu ve gururluyuz. Ülkemizin geleceğine değer katacağına inandığımız bu projeye inanıyor, böylesi bir projenin onlarca farklı ülkeden, yüzlerce projenin değerlendirildiği bir alanda bir kez daha ödüllendirilmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu başarı için tüm Türk Telekom ailesini içtenlikle kutluyorum.” 
 
Türk Telekom’dan “Türkiye’ye Değer” Yatırımlar 
Türk Telekom, hayata geçirdiği Türkiye’ye Değer projeler ile toplum hayatına değer katmak için çalışıyor. Türkiye çapında eğitim altyapısının geliştirilerek bilgi ve teknolojiye erişimin yaygınlaştırılması ve eğitimde sayısal uçurumun ortadan kaldırılmasına destek hedefiyle projeler geliştiren Türk Telekom, ayrıca çevre ve spor alanlarında da sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyor. 
 
Türk Telekom’un, geleceğe yatırım anlayışı ile hayata geçirdiği Türk Telekom Okulları projesiyle Türkiye’nin dört bir yanında 76 adet eğitim binasını çocukların hizmetine sundu. Türkiye’de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları Projesi, 30 bini aşkın öğrenciyi modern eğitim ortamına kavuşturdu.
 
Türk Telekom bugüne kadar yurt çapında geniş bant internet erişimine sahip ortalama 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan 1.000 Türk Telekom İnternet Evi’ni hizmete sundu. 
 
Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun etkisinden hareket eden Türk Telekom, sporun alt yapısına yaptığı yatırımlarla 10 yılda 28 bin genç sporcunun yetişmesini sağladı. Halen çeşitli illerdeki 42 spor kulübüyle basketboldan eskrime, atletizmden kayak ve tenise 22 branşta 6 bine yakın sporcuyu destekliyor.