İster soğuk, ister sıcak servis edilebilen SuperFresh Çeşnili Hazır Balık serisi, mutfağımızın geleneksel tatlarını sağlıklı balık eti ile birleştirip lezzetli öğünleri tüketicisine sunuyor.
 
Bebeklikten başlayarak yaşamın her evresinde,  tüketicisinin hayatını kolaylaştıracak sağlıklı ürünler sunan SuperFresh balığı “pişirilmiş ve tüketilmeye hazır” şekilde geleneksel mutfağımızla buluşturdu.
 
Sebzeli, Nohutlu, Kuru Fasulyeli ve Meksika Fasulyeli olmak üzere 4 farklı çeşidi ile raflara çıkan SuperFresh Çeşnili Hazır Balık Serisi, yemeklerde balık etini kullanarak tüketicilerine sağlıklı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor.
 
Bugüne kadar ürünlerini pratik ve pişirmeye hazır olarak tüketicilerine sunan SuperFresh’in Çeşnili Hazır Balık serisi, atıştırmalık ya da açlığı bastırmaya yönelik bir ürün değil doyurucu bir yemek olarak mutfaklarda yerini aldı. Böylece SuperFresh, Türk damak lezzetine uygun ve severek tüketilen nohut, kuru fasulye gibi yemekler ton balığı ile çeşitlendirerek sağlıklı öğünler ortaya çıkardı.
 
200 gramlık ikili kutularda raflara çıkan SuperFresh Çeşnili Hazır Balık serisi, ister soğuk ister ısıtılarak servis edilmeye uygun şekilde geliştirildi. Herkesin tüketebileceği bu ürünler ikili paketlerde 7 TL fiyattan satışa sunulacak.