Efes Sineması"nda gerçekleşen sezonun ilk konserine katılımın yoğun olduğu gözlendi. Türkü severlerin beğeni ile izlediği konserde Hakan Ceylan"ın şefliğini yaptığı Söke Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Türkiye"nin çeşitli yörelerine ait halk ezgilerini koro ve solo şeklinde seslendirdi. Gecenin sunuculuğunu Sökeli eğitimcilerden Yılmaz Tağaç yaptı.
Çeşitli meslek gruplarından 35 Bay ve bayan ses ve 16 kişilik enstrümandan oluşan koronun bir de sürpriz bir solisti vardı. Koronun Şefi Hakan Ceylan"ın minik oğlu Baha Ceylan Aşık Veysel"in "Uzun İnce Bir Yoldayım" adlı eserini başarı ile solo olarak icra etti.
Konserin sonunda repertuardaki 25 eserin tamamlanmasına rağmen seyircilerin isteği üzerine Söke Belediyesi THM Korosu istekleri kıramadı 3 Türk Halk Müziği eseri daha seslendirildi. Söke Belediyesi THM Korosu sezonun ikinci konserini Mayıs ayında vereceğini Sökelilere duyurdu.
Konserin sonunda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, koro ve sazlar adına şef Hakan Ceylan"a çiçek takdim etti. Enver Helvacı doyumsuz bir Türk Halk Müziği ziyafetine eşlik etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek; “Çok özverili bir şekilde hazırlandığınızı ve Sökelilerin karşısına çıktığınızı biliyorum. Her seferinde bizlere türkü şöleni hazırlıyorsunuz. Sökeliler adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi. -iha