9 günlük umre ziyareti için eş, dost, akrabaları ve basın mensuplarından helallik isteyen Başkan Alıcık, son olarak Nazilli Türk Eğitim-Sen’i ziyaret etti. Başta sendika başkanı Olgun Ergün olmak üzere sendika yöneticileri ve sendika üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette sendikanın eski üyesi ve belediye başkanı Haluk Alıcık için sendika bahçesinde Yasin-i Şerif okuttular. Sendika Temsilcisi Olgun Ergün, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın eğitim camiasına bugüne kadar her konuda desteklerini eksik etmediğini belirterek kendisine teşekkür etti. Genç yaşta kutsal topraklara gitme fırsatı bulduğu için kendisinin şanslı olduğunu ifade eden Ergün, Cenabı Allah herkesi kutsal toprakları gitmeyi nasip eylesin diyerek temennilerde bulundu.
Eski meslektaşlarının, arkadaşlarının kendisini böyle uğurlamasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, herkesi genç yaşta kutsal topraklara gitmeleri için ve öğretmenlerin tüm sorunlarının çözüme kavuşması için dua edeceğini söyledi.
Yasin-i Şerif’in okunmasının ardından Nazilli Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Olgun Ergün, öğretmenlerle toplantı yaparak, hükümet ve sendikaların maaş zammı hakkındaki düşüncelerini aktardı. Ergün, hükümetin 3+3’lük zam önerisine sendikaların da yetersiz önerisi olduğunu belirtti. Ergün, yetkili sendikalar yarım puanlık bir artış olabileceğini ifade ediyor buda çok yetersiz bir oran diyerek sitemlerini dile getirdi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg