Hindistan'ın Mumbai kentinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda rehin kalan Seyfi Müezzinoğlu ve eşi Meltem Müezzinoğlu'nun Hindistan ordusu mensubu askerler tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Müezzinoğlu çiftinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Müezzinoğlu çiftinin komşuları aynı apartmanda oturan annesi Zahide Müezzinoğlu ve kızı Ahu Müezzinoğlu'nun haberi aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Mumbai kentinde gerçekleştirilen terör saldırısında rehin kalan Seyfi ve Meltem Müezzinoğlu çiftinin İstanbul'da ikamet ettiği Tarabya Ferahevler Akın Sitesi'nde sessizlik hakim. Müezzinoğlu çiftinin 15 yıldır aynı sitede oturduğunu belirten komşuları Zuhal Yaraş, Müezzinoğlu'nun yakınlarını telefonla arayarak bilgi aldı. Telefonla konuştuktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Yaraş, "Yakınlarıyla az önce konuşmuşlar. Saldırıyı gerçekleştirenlere Müslüman olduklarını söyleyince zaten onları ayrı bir odaya kapatmışlar. Askerler de gelerek onları kapalı kaldıkları yerde bularak kurtarmış. Durumları gayet iyiymiş." şeklinde konuştu. Yaraş, Seyfi Müezzinoğlu'nun annesi Zahide ve kızı Ahu Müezzinoğlu'nun haberi aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Site görevlisi Ramazan Yavuz da ailenin yaklaşık 15 yıldır aynı sitede ikamet ettiğini ve geçen Salı günü siteden ayrılarak yurt dışına çıktıklarını belirtti.