Kadın, ‘Turkish Love’ başlıklı forumda, “Ben artık Mrs. Michala Göl’üm” diye yazmış.
 
İNGİLTERE’de eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldüren Ensar Göl (21), dün olayın yaşandığı Oxford’da Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıktı. Yalnızca beş dakika süren celsede, Erzurumlu olduğu belirlenen Göl, ismini teyit etti ve dava üst mahkemeye havale edildi. Göl, altı aylık eşi Michala (28) ve yine bir Türk’le evli kayınvalidesi Julie Şahin’i (50) bıçaklayarak öldürdüğü belirtilmişti. Tek görgü tanığı 19 yaşındaki kadın da hayati tehlikeyi atlattı.
 
Bu arada çiftin, bu yılın mart ayında İzmir’de törenle evlendikleri belirlendi. İngiliz basını, Türk kocanın saldırısında hayatını kaybeden Michala’nın düğünden sonra bazı internet forum sitelerine bıraktığı mesajları yayımladı.
 
Türk Aşkı forumu
 
“Turkish Love (Türk Aşkı)” başlıklı forumda, kurbanın “Ben artık Mrs. Michala Göl’üm. Güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Sessiz; ama bizim için harika bir gün geçirdik ve artık İzmir’den dönüyoruz” yazdığı görüldü. Michala Göl, 26 Mayıs tarihli bir başka mesajındaysa, kocasının İngiltere’de vize ve oturma izni alıp alamayacağının belli olmamasından dert yanarak şu ifadeleri kullanıyor: “Çok stresliyim. Berbat bir durum; tüm geleceğim buna bağlı.”
 
Mahkemeye girişte kameralara gülümseyen Ensar Göl’ün gözaltı halinin bir sonraki duruşmaya kadar devamına karar verildi.
 
hürriyet