Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi uygulamalı eğitimler kapsamında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Meclis Üyelerini ve Belediye personelini yemekte ağırlandı. Bugün saat 12:00’de Okul salonunda yapılan uygulamalı eğitimde Öğrenciler tarafından hazırlanan yemekler, yine öğrenciler tarafından servis edilirken, Belediye heyeti Müdür Başyardımcısı Ümit Çağlar tarafından karşılandı. Yemeğe Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü,İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya, Belediye Meclis Üyeleri Vedat Ege, Salih Bankoğlu, İbrahim Eray ve Özlem Aydın, Belediye Kültür Müdürü Şahap Gönül, Belediye Muhasebe Müdürü Kemal Beleci ve okul öğretmenleri katıldı. 
Düzenlenen yemekle ilgili bilgiler veren Müdür Yardımcısı Erkin Özden, “Okulumuzda haftanın 4 günü uygulamalı eğitimler veriliyor. Bu kapsamda Okul öğrencilerimiz hem yemek yapıyor hem de servis ediyorlar. Bu eğitimler kapsamında zaman zaman misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu kapsamda bugünde Didim Belediye Başkanımızı, Meclis Üyelerimiz ağırladık. Öğrencilerimiz bu kapsamda hem eğitimler alıyorlar, hem de bu tür protokol üyeleri karşısında yapacakları hizmetleri yerinde öğrenmiş oluyorlar. Verimli bir etkinlik oluyor” dedi.
Düzenlenen yemekte Okul Öğrencileri tarafından hazırlanan çorba, ana yemek, yardımcı yemek, tatlı ve meyveler okul öğrencileri tarafından konuklara ikram edildi. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Belediye heyeti Okul İdaresine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.