Sıradakiler teker teker onların önüne geçiyor. Onlar da her bir turistin ateşini ölçüyor.

Airturkhaber'de yer alan habere göre turizmden her yıl milyarlarca dolar gelir elde eden ülkede, dünyayı tehdit eden domuz gribine karşı uygulanan ilkel yöntem, ülkeye giriş yapanları hayrete düşürdü.

Dünyayı tehdit eden “Domuz Gribi”ne karşı, dünyanın turizm merkezlerinden biri olan Mısır"ın Hurghada ve Sharm El Sheikh şehirlerine girişte son derece ilkel yöntemlerle kontrol yapılıyor.

Her yıl dünyanın hemen hemen her noktasından milyonlarca turisti ağırlayan bu ünlü turizm merkezlerine gidenler, karşılaştıkları bu manzara karşısında hayrete düşüyor.

Gelişmiş ülkelerde yolcular termal kameralarla uzaktan ve hiç rahatsız edilmeden izlenirken, Hurghada ve Sharm El Sheikh"te yolculara tek tek temas ederek, derecelerle ateşleri ölçülüyor.

Türkiye"de de “Domuz Gribi” nedeniyle başta İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere kurulan termal kameralarla yolculara en ufak bir temas dahi edilmeden kontroller yapılıyor.

İşte önceki gün çekilen Mısır"ın Hurghada ve Sharm El Sheikh"te “Domuz Gribi”ne karşı uygulanan ilkel yöntem objektiflere de yakalandı.

Hürriyet