Kruvaziyer turizmin gelişmesine önemli katkı sağlayan Tura Turizm'in sahibi Erkunt Öner, son bir yılda gemilerle bir milyon turisti ağırladıklarını belirterek, bu yıl bu hedefin üzerine çıkacaklarını belirtti.

Kruvaziyer turizmine 46 yıldır hizmet veren ve 35 yıldır da Kuşadası'nda şubesi bulunan Tura Turizm, yeni binasına taşındı. Türkmen Mahallesi'ndeki üç katlı yeni ve modern binanın açılışına aralarında Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta konuşan Tura Turizm'in sahibi Erkunt Öner, 2011 turizm sezonu boyunca gemilerle bir milyondan fazla turist ağırladıklarını belirterek,

"Bu yıl daha fazla turist ağırlamayı hedefliyoruz. Rekorumuzu yine kendimiz kıracağız. Kruvaziyer turizmi sektördeki yeni trend ve yer hizmetleri dahil olmak üzere yeni alternatiflerle tatilcilerin karşısına çıkıyoruz. Başarımız nedeniyle iş arkadaşlarım, ortağım ve aileme teşekkür ediyorum" dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise, Kuşadası'nın kruvaziyer turizmin başkenti olduğunu ve gemi turizminde liderliğini koruduğunu belirterek, " Tura Turizm, kruvaziyer turizmin gelişmesindeki önemli mihenk taşlarından birisi. Bu nedenle hem çalışanları hem de sahibi Erkunt Öner'i kutluyorum. Yeni hizmit binasının da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Tura Turizm'in Kuşadası'ndaki yeni binasının açılışı için Kuşadası Belediye Bandosu bin gösteri yaptı. Düzenlenen kokteylin ardından bina Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından hizmete açıldı.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png