Örnek, bu sefer de AK Parti İlçe Teşkilatı"na ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım ve ilçe yönetim kurulu üyeleri bulundu.
Söke Ziraat Odası Başkanlığı"na tekrar aday olan şu anki Başkan Muhsin Örnek, Ziraat Bankası kredi faiz oranlarının 3 puan indirildiğini belirtti. Örnek konuyla ilgili emeği geçen AK Parti Aydın Milletvekillerine teşekkür etti.
Yaptığı açıklamada,tarım sektörünün, tüm sektörler arasında vazgeçilmez olduğunu belirten Muhsin Örnek AK Parti ziyaretinde bugüne kadar yaptıkları icraatlar ve yeniden göreve geldikleri takdirde hedefledikleri projeler hakkında bilgi verdi. Hedefledikleri projenin başında Söke Ovası"nın elektriğe kavuşturulması olduğunu belirten Muhsin Örnek, “Söke Ovası"nın elektriğe kavuşması için son birkaç yıldır yoğun olarak çalışmaktayız. Proje çalışmaları İl Özel İdare tarafından yapılmakta. Yapılacak projenin gerçekleşmesinde Ziraat Odası olarak maddi destekte bulunacağız. Bu konuyu 2011 yılında gerçekleştireceğimizi umuyorum” dedi.
Açıklamasında, ÇATAK projesine ağırlık verdiklerini belirten Muhsin Örnek, yıllar önce Ziraat Odası bünyesinde faaliyete geçirilen analiz laboratuarının bugünleri görerek oluşturulduğunu ifade etti. Muhsin Örnek yeniden göreve geldikleri takdirde Söke"nin tarım haritalarının çıkarılması projesinin öncelikli işlerinden biri olacağını söyledi.
Hedefledikleri projeleri ayrım yapmadan hep beraber hayata geçirmeyi düşündüklerini belirten Muhsin Örnek; seçimler öncesi tüm siyasi partileri ziyaret edeceğini, Ziraat Odası içinde her partiye gönül veren arkadaşlarının olduğunu her birine saygı duyduğunu söyledi.
Ak Parti Söke İlçe teşkilatı olarak tüm adaylara eşit mesafede olduklarını ifade eden Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, sivil toplum örgütleri ile çalışmaları çok önemsediklerini belirtti. Söke Ziraat Odası"nın 6-7 Bin aileyi temsil eden büyük bir kuruluş olduğunu belirten Namık Yıldırım; iktidar partisi olarak her kurum ve kuruluş ile uyum ve düzen içinde çalışmak durumunda olduklarını söyledi. Söke ile ilgili tarımsal yatırım konularını yakından takip ettiklerini dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım; Ziraat Odası seçimlerinde adaylara başarılar dilerken, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.