Çok sevdiği bir adamla, yıllar süren flörtten sonra evlendi. Her şey rüya gibiydi. Ama o mutlu evlilik, bir yıl sonra bomba gibi bir haberle sarsıldı. Güzel sunucu Ece Erken, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ancak çift bir ayrıldı, bir barıştı. Boşanma davası da yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz haftalarda da gündeme manken Deniz Akkaya"nın bebek beklediği eski sevgilisi Efe Önbilgin"le samimi fotoğraflarıyla gündeme düşen Ece Erken"le, programı, boşanma süreci ve özel hayatıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Boşanma olayıyla ilgili bir gelişme var mı?

31 Temmuz"da boşanıyoruz.

Evlenmeden önce çok uzun bir flört döneminiz oldu. “Bir daha hiçbir erkek için bunca yılımı feda etmem” dediğiniz oluyor mu?

Evet, diyorum tabii ki. Benim hayatımdaki en ve tek önemli erkek Tuncer"dir. Sekiz yıl flört, bir yıl evlilik ve bir yıl da boşanma sürecimiz derken, hayatımın 10 yılını paylaştım. İlk yıllarda onun için yaptığım fedakarlıkların binde birini başka bir şahıs için yapmam ve yapmayacağım. O çok özel bir insandı. Umarım hep mutlu olur.

Mesela eşinizin bir fotoğrafını gördüğünüzde içiniz hala titriyor mu?

Titremez mi! Ben onu çoook sevdim, her şeyden çok. Ama zamanla bazı şeyler tüketilebiliyor. Biz anlaşamadık ve yürütemedik. Boşanma sürecinde hep gelgitler yaşadık. Dünya umurumuzda değildi; bir gün o arıyordu; “Boşanmayalım” diye, bir gün ben… Tuncer de, ben de aylarca boşanmayalım diye direttik ama sonunda olması gerekenin bu olduğuna karar verdik.