Fenerbahçe Yönetimi, İngiltere"nin Middlesbrough takımında forma giyen eski oyuncusu Tuncay Şanlı"nın geri dönmesi konusunda önemli adımlar attı.
Middlesbrough"nun Premier Lig"de küme düşmesinden sonra aylardır kendisine yeni takım arayan ancak bir sonuca ulaşamayan milli oyuncunun, yeniden sarı-lacivertli kulüpte forma giymeye sıcak baktığı bildirildi.
Fenerbahçe"nin İngiltere"ye bonservisi elinde giden Tuncay Şanlı"yı kiralamak için görüşmeler yaptığı ve Middlesbrough Kulübü ile büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Sarı-lacivertli yöneticilerle geçtiğimiz günlerde İstanbul"da bir araya gelen Tuncay"ın, “İngiltere"de kalmak istiyorum. Eğer başka bir kulüp ile anlaşamazsam Fenerbahçe"de oynarım. Bana birkaç gün izin verin” dediği ifade edildi.
Tuncay için Middlesbrough"ya şu ana kadar ciddi bir teklif gelmediği ve yıldız oyuncunun büyük olasılıkla önümüzdeki hafta sarı-lacivertli kulüple imza atacağı belirtildi.
Bu arada Almanya"nın Kölner Express gazetesi, menajerlerin Tuncay"ı Köln"e önerdiğini yazdı. Haberde, Tuncay"ın adının Florian Costa, Yannick ve Somen Tchoiy"la birlikte Köln"ün menajeri Michael Meier"in listesinde yer aldığı, ancak kulübün arayışlarını sürdürdüğü belirtildi.

Milliyet