Daily Mirror, Tuncay'ın sarı-lacivertli kulüpte kiralık oynaması halinde, bonservisi Middlesbrough'da olduğu için bedelli askerlikten yararlanabileceğini ileri sürdü.

Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı iddiaları gündemden düşmüyor. Daha önce Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın kendisine yaptığı teklife teşekkür edip, kariyerini yurt dışında sürdürmek istediği için olumsuz yanıt veren milli oyuncu için dün İngiliz gazeteleri Tuncay'ın Fenerbahçe'ye döneceğini iddia etti.
İngiliz basını, ikinci lige düştüğü için Middlesbrough'da oynamak istemediğini açıklayan Tuncay'ın Fenerbahçe'ye kiralık gitme olasılığının çok yüksek olduğunu yazdı. Başta Daily Mirror ve The Sun olmak üzere İngiltere'nin önde gelen gazeteleri, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye dönmeye her zamankinden daha yakın olduğunu iddia etti. Daily Mirror, Tuncay'ın Fenerbahçe'de kiralık oynaması halinde, bonservisi Middlesbrough'da olduğu için bedelli askerlikten yararlanabileceğini de ileri sürdü. Gazete, Middlesbrough Kulübü'nün Tuncay'a gelen tekliflerin yetersiz olması nedeniyle bu formüle sıcak baktığını ve 5 yıllık sözleşme imzaladığı milli futbolcuyu 2 yıl Fenerbahçe'ye kiralayıp, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala da satmayı planladıklarını ileri sürdü. İngiliz basının bu haberlerine rağmen Tuncay'ın milli takım kampında takım arkadaşlarına İngiltere'de oynama isteğinin devam ettiğini ve son ana kadar gelecek teklifleri bekleyeceğini söylediği öğrenildi. / yenişafak