Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı eşliğinde Aydın’dan öğretim görevlisi Taner Karataş ve ailesi, Emine Özçam, gezilerimizde bizleri yalnız bırakmayan Rana Tanrıöver, Muğla Orman İdaresi Mühendislerinden Bilal Soydan ve ailesi ve diğer katılımcılardan oluşan tur ekibi 20 Nisan gecesi Tuncallar Tur’un özel aracı ile Aydın’dan harekete geçildi. Muğla’dan geziye katılanlar ise Yatağan otogarından alınarak gruplar birleştirildi. Sabah 6.30’da Bodrum’a ulaştı ve Halikarnas Disco karşısındaki Giritli Unlu Mamüller-Taş Fırın işletmesinde sabah kahvaltısını yaptı.

Tuncallar Turizm'in diğer gezi fırsatları için tıklayın...

Daha sonra Turkis Sealines Fanos Travel işbirliği ile Royal Coastlines Maritime (Katamara) ile hava şartları dalgalı olduğu halde gidişte 45 dk da Kos’a varıldı. Limanda gümrük işlemlerini takiben Limandaki 3 yıldızlı Astron Hotel’e yerleşildi. Öğleden sonra grupla çarşı merkezleri gezilerek akşam saatlerinde geri dönüldü. Daha sonra gece eğlencesi için otelin arka kısmında bulunan Kalymnos Traditional Fisht Taverna’ya giderek canlı müzik eşliğinde sirtaki zeybek, Yunanistan’a özgü Ouzo ve şarap eşliğinde, Greek salad, saganaki, kalamar, balık, maridaki ve daha birçok yiyecekten oluşan menü eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen grup otele geri döndü. Pazar sabahı açık büfe kahvaltı ardından grup özel araç kiralayarak Kos’dan başlayarak Asklipo, Sklipnozipari, Asfendiou üzerinden Pili, Antimahia, Kefalos’a gidilerek gezildi.

Akşam saatlerinde geri dönülerek Kos’tan ayrılarak katamara ile 20 dakikada Bodrum’a geri dönüldü. Bodrum’da alış-veriş yapan grup yine Tuncallar Turizm aracı ile Muğla’dan katılan misafirlerini yine Yatağan’a bırakılarak Çine’ye gelindi. Çine’nin meşhur köftesini Murat Zengin’in işletmesinde yiyerek tekrar Aydın’a hareket edildi. Aydın’daki grubun hepsini tek tek evlerine bırakan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı turu değerlendirerek, “Turizm sezonunun başladığı şu günlerde Bodrum’da sabah saatlerinde kahvaltı yapacak yeri çok zor bulduk. Hiçbir işletme açık değildi. Bodrum gibi turistin hiç eksik olmadığı bir yerde bu tür bir olay yaşamak beni çok üzdü. Tek açık yer bulduk ve fahiş fiyatlarda kahvaltı yapmak zorunda kaldık. Umarım iş yerlerinin açılışı daha erken saatlere alınır, başka tur ekipleri bu sorunu yaşamaz. Genel olarak bakılacak olursa her turumuz gibi bu turumuzda da eğlence eksik olmadı. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Turlarımıza katılan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avcı, ayrıca gezideki katkılarından dolayı Fanos Travel’dan Dimitris Hamatoglou ve eşi Seda Kılınçel Hamatzogluou, Turkish Sealines’dan Bület Güven'e teşekkür ederek, "Aydın halkının günübirlik hafta sonları gezilerimize göstermiş olduqu ilgiiye teşekkür ediyoruz. Günübirlik Fethiye, Göcek, Köyceğiz; Dalyan, Marmaris, Bodrum, Çeşme, Ayvalık tekne turları devam etmektedir. Kos, Rodos, Samos Sakız(Chios), Midilli yeşil pasaportlularr için vize yok olup grup olmusması halinde her hafta yapılacaktır" diye konuştu.

 
aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

cimg2687.jpg

cimg2689.jpg

cimg2707.jpg

cimg2708.20120424102918.jpg

cimg2708.jpgcimg2714.jpg

cimg2717.jpg

cimg2725.jpg

cimg2732.jpg

Fotoğraflar: Aydın Avcı (Tuncallar Turizm Tur Operatörü)