İlk olarak 25 Nisan gecesi İncirliova İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu öğrencilerinin okul önünden hareketiyle Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı yönetiminde başlayan geziye öğrencilerin yanı sıra, Müdür Yardımcısı Hülya Uymaz Yeşilyurt, Okul Aile Birliği’nden Nejla Temurayak ve diğer veliler, Adnan Menderes Üniversitesi Strateji Bölüm Başkanı Mehmet Ertan’da katıldı. Sabah saatlerinde Eceabat’ta kahvaltı yapan ekip daha sonra Rehber Filiz Yavuz eşliğinde Seyit Onbaşı Anıtı, Alçı Tepe Köyü, Şehitler Abidesi Anıtı, 57. Alay Conkbayırı ve Aynalı Çarşı’yı gezerek Çanakkale’ye geri dönüldü.

Tuncallar Turizm'in diğer gezi fırsatları için tıklayın...

Burada 3 yıldızlı Helen Otel’e yerleşilerek geceyi burada geçiren ekip ertesi sabah kahvaltının ardından Truva Atı görülerek Cunda Adası ve Ayvalık’a gidildi. Ayvalık’ta meşhur ayvalık tostu ile karınlarını doyuran ekibe Saki ve Mustafa’nın yerinde iş yeri sahipleri lokma döküp ekibe ikram ettiler. Son olarak Şeytan Sofrası’nda gün batımını izleyerek geri dönüş yapıldı.

cimg2755.jpg

İkinci turda 28 Nisan’da Nevin Çömden'in organize ettiği Horsunlu İlköğretim Okulu öğrencilerini sabah saatlerinde Horsunlu’dan hareketi başladı. Ortaklar Parkı’nda mola verip sabah kahvaltısı yapan ekip daha sonra Çamlık Tren Müzesi’ni, Maketköy’ü, Alaş Kazak Vadisi’ni, Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret ettiler. Buradan Bornova IKEA AVM’ye gelen ekip akşam yemeği ve alış-veriş imkanı buldu. Keyifli bir alış-verişin ardından gece 22:30’da Horsunlu’ya geri dönerek geziyi sonlandırdılar.

dsc_4226.jpg

Son olarak Aydın Ömür Evler Site Sakinleri İlknur ve İbrahim Erdemir ve seçkin insanlardan oluşan ekip, Aydın Ömür Evleri Sitesi önünden hareket ederek Selçuk Çamlık’ta Aziziye Restaurant’ta özel serpme sabah kahvaltısı yaparak Tren Müzesi’ni ziyaret etti. Daha sonra Balıklıova, Mordoğan, Karaburun gesizi ardından sahildeki Balık Restaurant’ında balık yiyen ekip,  Çeşme’ye giderek Çeşme Kalesi’ni ve Akvaryumlu Evi ziyaret etti. Son olarak Alaçatı’yı gezen ekip akşam saatlerinde Aydın’a geri dönüş yaptı.

cimg2849.20120501112214.jpg

Dört günlük yoğun gezi programı sonrası gezileri değerlendiren Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, “Çanakkale Helen Otel Müdürü Ali Aldemir’e, Lokma İmparatoru Saki ve Mustafa’nın yeri olarak adlandırılan işletme sahiplerinin lokma ikramı için kendilerine ve gezilerimize katılanlara çok teşekkür ederim. Gezilerimiz her zaman olduğu gibi çok eğlenceli geçiyor. 4 günde 3 gezi gerçekleştirerek iddiamızı ortaya koyduk. Gezilerimiz tüm hızıyla sürecektir” dedi.

Fotoğraflar: Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın AVCI

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg