Yılmazköy Muhtrarlığı'nın gerçekleştirdiği geziye Yılmazköy Okul Müdürü Ali Şahin, Köy Muhtarı Mustafa İnce, öğretmenler Ahmet Urhan, Meltem Bölükbaşı Nohutçu,Dilek Akkaya Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Çıbık, öğrenciler, velileri ve Villa Kent sitesin sakinlerinden 3 aile katıldı. Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı öncülüğünde gerçekleşen gezide öğrenciler geziye Antalya Manavgat’tan başlayarak Tuncallar Turizm’in ikramı olan sabah çorbasını içtiler.

Tuncallar Turizm gezi fırsatları için tıklayın...

Manavgat’tan dönüşte Side ve Aksular Beldesi’ndeki meşhur Osman Şimşek’in işletmesinden ekmek arası köftelerini ve ayranlarını alan öğrenciler Kurşunlu Şelale’sine giderek burada öğle yemeklerini yiyerek piknik yaptılar. Kısa bir pikniğin ardından Yedi Gün Reçel Fabrikası’na gidilerek alış veriş yapan öğrenciler ve öğretmenler Düden Şelalesi’nin Antalya denizine dökülen kısımdaki falezlere giderek buradaki Düden Parkını gezdiler. Akşam saatlerinde yat limanı, yivli minare, saat kulesi ve kale içi gezilerek Kemer’deki her şey dahil sistemindeki Grand Haber Oteli’ne dönüş yapıldı. Akşam yemeğinin ardından Okul Müdürü Ali Şahin ve okul öğretmenlerinden Meltem Bölükbaşı Nohutçu’nun eşi Dr. Adnan Nohutçu’nun saz dinletisi eşliğinde eğlenen grup ertesi sabah sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinden sonra otelden ayrılarak Olympos Antik Kenti’ne giderek antik kenti gezdiler. Akşam saatlerinde ise gezi boyunca geziye katılanları gezdiren Tuncallar Turizm Kaptanları Günay Bucak ve İsmail Arslan grubu Aydın’a getirerek herkesi evlerine kadar bırakarak geziyi sonlandırdılar.

Tur sonrası geziyi değerlendiren Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, “Öncelikle Düden Parkı’ndaki 15 TL’lik otopark ücretini fazla bulduğumu belirtmek istiyorum. Bizler orayı tanıtmak amacıyla misafirlerimizi götürüyoruz. En fazla 1-2 saat duran araçlarımız için 15 TL alınıyor. Bu konuya yetkililerin el atarak ücreti düşüreceğine inanıyorum. Bunun dışında Grand Haber Otel’i Ön Büro Müdürü Aydın Duman’a oteldeki ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geziye katılan köy muhtarı ve okul aile birliği ile bir İstanbul turumuz için işbirliği kararı aldık. İnşallah en kısa zamanda bu gezimizi de gerçekleştirip, onların yine geziden memnun bir şekilde evlerine dönmelerini sağlayacağız. Bu güne kadar bizimle geziye katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!

cimg2475.jpg
cimg2483.jpg
cimg2515.jpg
cimg2553.jpg
Fotoğraflar: Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın AVCI