5 Temmuz günü Aydın'dan yola çıkan geçen sene Kapadokya turundan memnun kalarak tekrar geziye katılan Işıklı Köyü'nden Nedim Koç ve eşi, bacanağı Necdet Önal ve eşi, Ceylan Sürücü Kursu'ndan Mustafa Tolay ve eşi, Aydın'dan Berrin Karaçakal, internet aracılığı ile Tuncallar Turizm'e ulaşan Almanya'dan Erdal Üstün eşi Seher Üstün, çocukları Betül Nisa Üstün, Emirhan Üstün Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı ile İstanul'a doğru hareket ettiler.

 
6 Temmuz sabahı İstanbul'a varış yapan ekip ilk olarak Beylerbeyi Sarayı'na gitti. Sabah kahvaltısının ardından sarayı gezerek, teleferikle Eyüp Sultan Piyer Lotiye çıkılarak odun ateşinde pişen çay ve kahveler keyifle yudumlandı. Geri dönüş yapılarak Haliç'te bulunan Miniatürk, 1453 Fetih Müzesi gezilerek Taksim Elmadağ'da Kebaphouse'da akşam yemeği yendi. Konaklama için Erbazlar Otel'e gidildi. Geceyi burada geçiren ekip ertesi sabah Sultanahmet Meydanı'nda rehber Fatma Sezgin ile buluşarak Topkapı, Ayasofya, Yere Batan Su Sarnıcı, Dikilitaş, Sultanahmet Camii gezilerek 100 yıllık Sultanahmet köftecisinde öğle yemeği yendi. Yemeğin ardından Dolmabahçe Sarayı, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı gezilerek akşamki eğlence için otele geri dönüldü. Otelde hazırlıklarını tamamlayan ekip akşam yemeğini Kumkapı Patara Restaurant'ta yiyerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.
 
Geziye vakit buldukça katılan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı'nın, Bandırmaspor'da Fuat Yaman'ın yardımcılığını üstlenen oğlu M. Alper Avcı, kızı A. Aygen Avcı, anneleri Adife Çolak yıllar sonra Kumkapı Patara Restauran'ta biraraya gelerek A. Aygen Avcı'nın doğum gününü kutladılar. Gece geç saatlerde otele geri dönen ekip ertesi gün sabah otelden ayrılarak Orhan Kaptan'ın Orhun Baba teknesi ile 2 saatlik boğaz turu yaptılar. Tura katılan kişi sayısının az olması nedeniyle İstanbul'a gelen yabancı turistlerle aynı teknede boğaz turu yapan ekip İstanbul'a hayran kaldı. Boğaz turunun ardından Çamlıca'ya gidilerek İstanbul kuş bakışı seyredildi. İstanbul'a burada veda edilerek Aydın'a doğru hareket ile gezi son buldu. 
 
Gezi sonrası değerlendirmelerde bulunan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, "Yeni Erbazlar Butik Otel Müdüresi Yeliz Aktepe'ye, Kumkapı Patara Restaurant İşletmecisi Emrah Tank'a, Kebabhouse işletmecisi Şemsi Durmuş'a, kaptanımız Vecdi Tokmak'a, İstanbul'daki yeni rehberimiz Fatma Sezgin'e ve gezimize katılan tüm herkese çok teşekkür ederim. Tuncallar Turizm olarak sloganımız olan "Bizi bizle gezenlere sorun, sonra karar verin" sözünü en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Gezilerimize katılan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak onların gezi sonrası evlerine mutlu dönmelerini sağlamak için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve bazı misafierlerimiz gezilerinde tercih ederek bizi onurlandırıyorlar. Kızımın doğum gününde de bizi yanlız bırakmayarak mutluluğumuza ortak oldukları için ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
 
Avcı, aynı turun Şeker Bayramı, Eylül ayı ve Kurban Bayramın'da da tekrar edileceğini sözlerine ekledi. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

Fotoğraflar: Aydın AVCI

cimg0354.jpg

cimg0359.jpg

cimg0361.jpg

cimg0363.jpg

cimg0369.jpg

cimg0372.jpg

cimg0375.jpg

cimg0383.jpg

cimg0405.jpg

cimg0410.jpg