AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin ev sahipliğini yaptığı proje kapsamında gelen 9 öğretmen 7 günlük bir program kapsamında Aydın ve çevresini Tuncallar Tuzim'in araçları ile gezmeye devam ediyor. 14 Ekim'de Aydın'a gelen grup bugüne kadar Marmaris, Gökova, Köyceğiz ve Dalyan'ı ziyaret etti.17 Ekim'de ise Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde Aydın Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar'ında katılımı ile yöresel yemek yapımına katılan, İl Kültür Turizm Müdürü Nuri Aktakka'yı ve Ramazan Paşa Cami'sini ziyaret eden ekibin Aydın Forum AVM'de yiyeceği akşam yemeği öncesi son durağı Tuncallar Turizm oldu. 

 
Tuncallar Turizm yetkililerinden M. Nuri Tuncal, Aydın Avcı ve diğer personel ile görüşen grup, Aydın'daki turizm etkinlikleri ve Tuncallar Turiz hakkında Nuri Tuncal'den bilgi edindiler. Tuncallar Turizm personelinin sıcak ve samimi yaklaşımlarından çok memnun kaldıklarını Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Almanca Öğretmeni Yıldıray Fidan'ın tercümesi ile ifade eden Litvanya'daki Proje Koordinatörlerinden Aldona Biedermann, Tuncallar Turizm'in kendilerine hediye ettikleri incir paketleri karşısında M. Nuri Tuncal'e amber taşı ile süslenmiş bir tablo hediye etti. 
 
Tuncallar Turizm yetkilisi M. Nuri Tuncal, " Kendilerinin firmamıza yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnunuz. Litvanya'dan buralara kadar gelip proje kapsamında bizleri de ziyaret etmeleri bizi ziyaret ettiler ve yurt dışı turlarımıza Litvanya'yıda katma olanağı bulduk. Önümüzdeki yıllarda mutlaka ve mutlaka kendilerine iade-i ziyarette bulunacağız. Tur Operatörümüz Aydın Bey kendilerinden tanıtım gezisi sözü aldı. Öncelikle Aydın ve çevresindeki seyehat acenteleri ile Litvanya'ya bir tanıtım turu yapacağız ve daha sonra da  Aydınlılara özel Litvanya turu yapmayıda planlıyoruz" dedi. 
 
Grup önümüzdeki günlerde Kuşadası, Şirince, Meryem Ana,Kuşadası Otelcilik Meslek Lisesi, Karacasu, Afrodisyas ziyareti yapacaklar ve Karacasu'da çömlek yapına katılacaklar. 
 
img_8613.20111018123216.jpg
 
img_8618.20111018123516.jpg
 
img_8628.20111018123538.jpg