Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Genel İstişare Kurulu toplantılarının bu yıl altıncısı Ankara Kızılcahamam’da düzenlendi
Kızılcahamam Asya Termal Otel`de gerçekleştirilen 6. Genel İstişare kurulu Toplantısı`na (GİK), Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Avrupa Birliği (AB) Bakanı Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent GEDİKLİ, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Bülent Uğur Ecevit, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, TÜMSİAD Avrupa Başkanı Cahit Kerenciler ile aralarındaA ydın Şubesi’nin de yer aldığı 52 Yurtiçi Şube yöneticilerinin yanı sıra, Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Hollanda, Danimarka, İsviçre, İran, Makedonya ve Somali’den TÜMSİAD yöneticileri, çok sayıda dernek üyesi, sanayici ve iş adamı katıldı.
Türkiye ve Dünya’nın çeşitli yerlerinden gelen TÜMSİAD yöneticilerinin tanışıp kaynaşma fırsatı bulduğu GİK toplantıları aynı zamanda yıl boyunca yapılan bütün çalışma ve faaliyetlerin gözden geçirilmesi, tartışılması, eksiklik ve aksaklıkların ortaya çıkarılması ve yeni planlamalar yapılması açısından da büyük önem taşıyan kurul, İlk günkü açılış konuşmalarının ardından 2. gün Şubeler ve komisyon çalışmaları ile devam etti.
Toplantıda TÜMSİAD Aydın Şube üyeleri Murat Koç ve Hüseyin Öztürk’ün de aralarında olduğu yılın başarılı iş adamlarına TÜMSİAD Genel Başkan Hasan Sert tarafından plaket takdim edilmesiyle son buldu.