Avşar'ın dün akşamki konukları yakında vizyona girecek bir yerli sinema filminin oyuncularıydı. 'Gelecekten Bir Gün' filminin oyuncuları Rasim Öztekin, Hayrettin Karaoğuz ve Hande Subaşı'nı ağırlayan Avşar yine dersine iyi çalışmamış. Filmin başrolünde oynayan Hayrettin Karaoğuz'u daha yakından tanımak isteyen Avşar konuğu hakkında ilk bilmesi gereken şeyi bilmediğini gösterdi.

Hayrettin Karaoğuz internet üzerinden şöhrete kavuşan bir oyuncu. Issız Adam filmini tiye alan Kızsız Adam adlı kısa filmde 'Kızsız Adam'ı oynayan Karaoğuz milyonlarca insan tarafından izlenmişti. Film kısa sürede Karaoğuz'a şöhretin kapılarını aralamıştı.

Avşar Karaoğuz'a oyunculuk geçmişini sordu ve olanlar oldu. Karaoğuz Kızsız Adam'dan söz etmeye başladı ve Avşar'ın anlamsız bakışları karşısında çaresiz kaldı.

RUHİ SU'DAN SONRA BU DA OLDU!

Hayrettin Karaoğuz: Issız Adam'la dalga geçen Kızsız Adam'la başladı aslında süreç. Filmi internete koyunca oldu.

Hüyla Avşar: İnternette ne oldu, internette film mi yaptın?

Hayrettin Karaoğuz: O kısa film işte, 'Kızsız Adam'ı...

Hülya Avşar: Kızsız Adam mı nasıl yani?

Hayrettin Karaoğuz: Nasıl hala mı haberin yok! Ne yaptınız ya?

Hülya Avşar: Hayır bilmiyorum. Nedir sahiden?

Rasim Öztekin: Bir Ruhi Su bir de sen Hayrettin!

Hayrettin Karaoğuz: Evet bir de ben!

Hülya Avşar: Tüh tüh! İnternet mi?

Hayrettin Karaoğuz: 'Hülya Avşar Soruyor' programı burası değil mi?

Hülya Avşar: Ben onun internetten çıktığını bilmiyordum. Sinemalarda oynuyordu işte...

Rasim Öztekin: Yok canım ne interneti çocuk sokak sokak dolaşıp Kızsız Adam'ı oynadı. Hayrettin'in sana anlatamasa da ('Sen bilmesen de' demek istiyor!) çok başarılı bir geçmişi var.

Hülya Avşar: Yok ben Issız Adam'a gittim sinemaya zaten. Ama Kızsız Adam'a gidemedim diye üzülüyordum. Ha bu bilgisayarda oynamış. Aaa rezil oldum yine gazetelere... (Bunun bir kısa film olduğunu ve sinemalarda gösterime girmeyip internet üzerinden izlendiğini tam olarak şu anda kavramış vaziyette!)/milliyet