Kazaz, "Makyaj yaparak palyaço gibi dolaşıyorlar" derken sade olmaları gerektiğini vurguladı. 2001 Elite Model Look yarışmasında kazandığı ikinciliğinden bu yana mankenlik kariyerinde fırtına gibi esen Tuğçe Kazaz yeni nesil genç kızları fazla abartılı olmakla eleştirdi. 17 yaşından itibaren podyumlarda boy gösteren ve yurt dışındaki defilelerde de başarısını bu alanda kanıtlayan manken, "Şimdi ki genç kızlar kendilerini makyaj yaparak daha güzel zannediyorlar" dedi.

KENDİLERİNE YAZIK EDİYORLAR

Çoğu mankenin yanı sıra kendisinin günlük hayatında makyajdan uzak durduğunu belirten Kazaz, "Sahne sanatlarında abartılı şeyler görmeyi seviyorum ama sadeliğin verdiği şıklık bambaşka. Yaklaşık 12 yıldır bu camianın içindeyim. O kadar yaşanmışlık var ki makyajı tercih etmiyorum. Ancak gencecik kızlar çok abartılı makyaj yaparak palyaço gibi dolaşıyorlar. Kendilerine yazık ediyorlar" diye konuştu.

ŞEHİR HAYATI DOĞAMIZI BOZUYOR

Şehir hayatından oldukça bunaldığını da sözlerine ekleyen güzel manken "Bu dünyada yaşayan her insan gibi ben de kendimi kirlenmiş hissediyorum. Çevremizde bizi kirleten çok etken var. Bu kaostan beni uzak tutacak çiftlik hayalim var. Çiftlikte yaşayan insanlara gıpta ediyorum. Bir süreden sonra insanların yavaş yavaş kırsala geçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu modern yaşam tarzı insanın aslında doğasına uygun...