Geçtiğimiz yıl kızı Sare'yi dünyaya getirmek için Amerika'ya giden Tuba Ünsal, orada ünlü işadamı sevgilisi Murat Pilevneli ile evlenmişti. Ünsal, evliliğini Twitter sayfasına "Bugün dünyanın öbür ucunda, herkes uyurken, ben sevdiğim adama 'Evet' dedim.." diye yazarak duyurmuştu.
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre çift evlendikten birkaç ay sonra da kızları Sare'yi kucaklarına almış ve mutluluklarını katlamıştı. Verdikleri her röportajda; birlikte mutlu olduklarını söyleyen ve geçtiğimiz yaz ailece uzun bir tatil yapan çiftle ilgili, bugünlerde ayrılacakları hakkında dedikodular yapılıyor.
 
 
YENİ EV YENİ HAYAT
 
atv'de yayınlanan 'Tövbeler Tövbesi' adlı dizide rol alan Ünsal'ın, önceki gün çekimler sırasında ağlama krizine girdiği ve bu nedenle setin ertelendiği haberi de bu iddianın gerçek olabileceğini gösterdi. Güzel oyuncu, yaşadığı bu olaydan bir süre sonra da Twitter'a "Yeni bir ev, yeni bir hayat" diye yazdı. Sanki Ünsal'ın evliliğindeki kara bulutları ima eden bu yazı sonrasında, "Tuba Ünsal eşinden ayrılıyor mu?" soruları gündeme geldi.