Bu ay yeni dizisi Gönülçelen ve ilk sinema filmi "Yüreğine Sor" ile izleyici karşısına çıkacak olan Büyüküstün, Instyle Dergisi"ne aşkla ilgili düşüncelerinden kariyer planlarına kadar çok samimi açıklamalar yaptı:

- Ürdün, Katar ve Bahreyn"de çok ilgi görüyorum. Bize ABD"den Julia Roberts"ın gelmesi gibi bir şey oluyor benim oraya gitmem.

- Hem ABD"li yıldızlar gibiyiz hem de benzer din ve kültürden olduğumuz için bizi kendilerine yakın hissediyorlar. Dolayısıyla ABD"li yıldızlardan daha özeliz onlar için. Bahreyn Emir"inden çok oradaki şeyhlerin eşleri ve çocukları bizi çok beğeniyor. Bu ülkelere gittiğimiz zaman mutlaka yanımızda güvenlik oluyor. Dokunmak isteyenler, fotoğraf çektirenler...

- Hayatımın her döneminde aşk çok önemli ve gelecekte de olacak. Birinin yanında olmadığım tüm zamanı onu bir daha göreceğim anı düşünerek geçirdiğimde aşık olduğumu anlarım.

- Aşk konusunda keskin cümleler kurmak bana göre değil. Çünkü hayat insanı değiştiriyor. Kendini rüzgara bırakan birisiyim.

- 21. yüzyılın aşkları bence filmlerdeki, şarkılardaki aşklardan çooook uzağa doğru yola çıkmış. Umarım yanlış yolda olduklarını bir an önce fark edip geri dönerler./milliyet