Transferi bitirmek için Güney Amerika'ya giden Başkan Sadri Şener'in, uzun süren görüşmelerin ardından golcü oyuncuyu Bordo-Mavili renklere bağladığı bildirildi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, beraberinde Kulüp Genel Saymanı Mahmut Aksu, İdare Menejer Metin Kazancıoğlu ve tercüman Halil Yazıcıoğlu ile birlikte gittiği Kolombiya'da, Atletico Junior kulübü yöneticileriyle uzun süren bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmeler sonrası aradaki prüzler giderilerek anlaşmaya varıldı.

Transferle ilgili konuşan Sadri Şener, uzun süren bir yolculuğun ardından Kolombiya'ya geldiklerini belirterek, "Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşündüğümüz için buralara kadar geldik. Menejerlerde bu işi bitirebilirdi. Bizim şartlarımız ve onların şartları bir noktada birleşti. Aradaki ufak pürüzlerde gidirelince iki tarafta rahatladı. Gutierrez'in Türkiye'de çok iyi işler yapaçağına inanıyorum. Çok gol atar ve Trabzonspor'un uzun yıllar gol yollarındaki yükünü çeker" dedi.

Önceki gün forvet oyuncusu transfer etmek için yaklaşık 20 saatlik bir yoculuğun ardından Kolombiya'ya varan Trabzonspor heyetinin, oyuncu ile birlikte Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Antalya kampına yetişecek olan oyuncunun kulübü ile Trabzonspor arasındaki pazarlığın 3 milyon dolardan başladığı bildirilirken, Şener'in bu rakamı aşağıya çekmek için yoğun bir çaba harcadığı kaydedildi./sonhaber