Trafik magandaları Ankara"da dehşet saçtı! Tartıştıkları TRT çalışanı Serdar Yalçın"ı feci şekilde döven magandalar kayıplara karıştı, Yalçın"ın bir gözü kör oldu.

Ankara Dikmen"de gözü dönmüş trafik magandaları, TRT"de görev yapan Serdar Yalçın"ın önünü bir minibüs ile kesip eşinin gözü önünde hastanelik edene kadar dövdü olay şöyle gelişti:
Maganda terörü

video için tıklayın
Serdar Yalçın, geçtiğimiz cumartesi günü ailesiyle birlikte Dikmen-Konya Kavşağı"nda seyir halinde giderken bir minibüsün yanlış sollaması ile neredeyse bir kazaya kurban gidiyordu.

Büyük tehlike atlatan Yalçın, arabasının camından minibüs sürücüsüne daha dikkatli olmasını dikkatli olmasını istedi. Bunun üzerine öfkeden deliye dönen minibüs şoförü, Yalçın"ın otomobilinin önünü kesip durdurdu. Araçtan minibüs şoförüyle birlikte arkadaşları da indi ve TRT çalışanına eşi ve çocuklarının gözü önünde çok ağır küfürler yağdırdı. Bununla da yetinmeyen trafik magandaları, Yalçın"ın aracından indirip hep birlikte dövmeye başladı. Yalçın kanlar içinde yere yığılırken zorbalar kayıplara karıştı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Yalçın hemen yoğun bakıma alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından doktorlar eşine artık Yalçın"ın bir gözünün göremeyeceğini açıkladı. Hayati tehlikeyi atlatan Serdar Yalçın"ın tedavisi sürüyor.

SADECE GÖZÜNE VURUYORLARDI

Hastanede tedavisi süren Serdar Yalçın"ın eşi yaşadıkları dehşeti şöyle anlattı: Korkunç bir olaydı. Saldırganlar eşimi döverken sadece gözüne yumruk atıyorlardı. Sanki eşimi bilerek kör etmek istiyorlardı. Şehrin göbeğinde yaşadığımız tam bir terör gibiydi.