Trende dostluk kurduğu yolculara zehirli içki ikram ederek soyan ve daha sonra da ölüme terk eden seri katil bir ihbar sonucunda yakalandı Aleksey Vygovski (23) 13 kişiyi öldürdü, 12 kişiyi de komaya soktu.

İçkide zehir verdi

Rusya"da trenlere dadanan bir seri katilin 13 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı. 23 yaşındaki Aleksey Vygovski trene şık kıyafetlerle biniyor, özellikle yalnız seyahat eden erkeklerle tanışarak dostluk kuruyordu. Sohbeti ilerlettikten sonra da çocuğunun yeni doğduğu yalanını uydurarak kutlama için cebinde taşıdığı ve içinde zehir olan içki şişesini ortaya çıkartıyordu. Şişeden içer gibi yapan seri katil daha sonra içkiyi kurbanlarına ikram ediyordu.

Ölüme terk etti

İçki teklifini kabul eden yolcular oldukları yerde yığılıp kaldıklarında Aleksey kurbanlarının üzerindeki eşyaları çalıyor ve onları ölüme terk ediyordu. Rus polisinin bir ihbar sonucunda yakaladığı Aleksey, şimdiye kadar 13 kişinin ölümüne neden oldu. 12 kişi de hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Bu kurbanların çoğu hafıza kaybı yaşıyor. Rus medyasına göre son bir yılda trenlerde 30 zehirlenme vakası yaşandı. Polis şimdi bu cinayetleri araştırıyor. -vatan