4 gün süren turizm fuarı renkli görüntülere sahne olurken, açtığı stantla fuarın yıldızları arasında yer alan Kuşadası Belediyesi de 4 gün boyunca fuarda etkin ve başarılı bir tanıtım gerçekleştirdi.
Travel Turkey Turizm Fuarı’nı değerlendiren Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Londra ve Hamburg ile başlayan kış dönemi tanıtım çalışmalarının yurt içinde İzmir’deki Travel Turkey Turizm Fuarı ile devam ettiğini söyledi. İzmir’de yurt içine yönelik önemli bir tanıtım çalışması gerçekleştirdiklerini ve Kuşadası’ndaki tüm sektör temsilerinin bir araya gelmesini sağladıklarını kaydeden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “ Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda fuarlardaki tanıtım çalışmalarımız aynı istikrarla devam ediyor. Yurt dışında Londra ve Hamburg’un ardından yurt içinde İzmir’de de Kuşadası’nın tanıtımını etkin şekilde yaptık. Standımız fuar boyunca ilgi odağı oldu. Kuşadası Belediyesi’nin tanıtım atağı daha sonra başta Berlin, Utrecht, Moskova, Brüksel, Anvers ve Bükreş olmak üzere diğer yurtdışı fuarlar ile İstanbul’daki yurt içi fuarında da devam edecek. Kuşadası’nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz “ dedi.
FUARDA ADA KABAK SERGİSİ
Travel Turkey 2011 turizm fuarında Kuşadası Belediyesi standındaki Adakabak sergisi de büyük ilgi gördü. Kuşadası ve Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen sergide Adakabak isimli sergide çeşitli lamba, süs eşyası yer aldı.
TRAVEL TURKEY’DE RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Bu arada, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB), İZFAŞ ve Hannover Messe International İstanbul tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen ''Travel Turkey İzmir 2011– 5. Turizm Fuar ve Konferansı'' renkli görüntülere sahne oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Devlet Bakanı Egemen Bağış tarafından açılışı yapılan ve dört gün süren fuar boyunca fuara katılan çeşitli firma, il ve belediyeler renkli tanıtımlarla dikkat çekti.