Şuana kadar Ufuk Gezeroğlu dışında başkanlık adaylığını açıklayan isim olmazken, Gezeroğlu"nun da halen yönetim listesinin netleşmediği öğrenildi.

Güçlü bir yönetimle bu sezon bölgesel ligi hedefleyen bir takım oluşturmak için çalışmaları şimdiden başladıklarını kaydeden Ufuk Gezeroğlu, yönetiminin çok güçlü isimlerden oluşacağını söyledi. Aydınspor"u süper amatör ligden bölgesel lige mutlaka çıkaracaklarını kaydeden Gezeroğlu, takımın Aydın Belediyespor maçında eksikliklerini gördüklerini ve bu doğrultuda takıma takviyede bulunacaklarını kaydetti.
Bugün Ufuk Gezeroğlu"nun yönetim listesinin kesinleşmesi beklenirken, Gezeroğlu"nun geçmiş dönem başkanlarından Tansel Önder ile bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Cumartesi günü yapılacak olan kongrede 287 üye"nin oy kullanması beklenirken, şuana kadar geçen sezon Aydınspor forması giyen orta saha oyuncusu Levent, Muğlaspor"dan forvet Şahin ve Sarıyerspor"dan sağ kanat Hüseyin"in takıma katıldığı öğrenildi.

Kaleci arayışlarının sürdüren Aydınspor"da, Camara ve Demba"nın lisansları için evraklardaki eksikliklerin de giderildiği bildirildi.
Diğer yandan Aydınspor"lu oyuncular hafta sonu karşılacak oldukları Didim Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.