Ankara Belediye Başkanı Gökçek, MHP"den istifa edip Ak Parti"ye geçen Beypazarı Belediye Başkanı Özalp"e çöp aracı, cenaze aracı ve iş makinesi hibe etti. Süpürge kamyonu da yolda

Ankara Büyükşehir Belediyesi"nden ilk etapta 2 çöp aracı, aynı anda 4 cenazeyi birlikte alabilecek cenaze aracı ve büyük ihtiyaç duydukları 1 iş makinesini araç filosuna kattılar.

Bir süre önce süpriz bir kararla MHP"den istifa ederek AK Parti"ye geçen, rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın taktığı Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp"e Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek"in talimatıyla hibe araçlar gönderildi.
Belediye Başkanı Özalp, yaptığı basın toplantısında, Beypazarı"na daha iyi hizmet verebilmek için öncelikle Ankara Büyükşehir Belediyesi"nden ilk etapta 2 çöp aracı, aynı anda 4 cenazeyi birlikte alabilecek cenaze aracı ve büyük ihtiyaç duydukları 1 iş makinesini araç filosuna kattıklarını söyledi.
Cengiz Özalp, “Süpürge kamyonu ise pazartesi günü Beypazarı"na gelecek. Aynı zamanda gönderilen tabutların bir çoğunu köylere gönderdik” dedi.

ASKİ de yardıma hazır
Özalp, Beypazarı"nın ihtiyacı olan parklarla rekreasyon alanlarının yapımı ile ilgili olarak bu hafta içerisinde Ankara Büyükşehir Belediyesi"nden gelen yetkililerin hızlı bir biçimde Atatürk ve Diriliş parklarındaki yaklaşık 17 dönüm rekreasyon alanının spor ve park olarak yapımı için çizimlere başladığını hatırlattı.
Hıdırlık Tepesi"ni hızla turizm sezonuna yetiştirip, ilçeye gelen turistlere güzel kuş bakışı seyir yapabilecekleri alan şekline getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Özalp, yapılacak çalışmaları anlatırken şunları söyledi:
“Beypazarı"nın en büyük eksiği olan altyapımızla ilgili önümüzdeki haftalar içersinde İnözü Deresi"nde açacağımız 4 yeni kuyu ile inşallah oradan bulacağımız iyi suyla Beypazarı"nın sağlıklı su ihtiyacını karşılayacağız. Bu hafta ASKİ ile yapacağımız görüşmelerle de hızlı bir şekilde şehir içersindeki su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilendikten sonra kısmet olursa kaldırım ve asfaltımızı bitirip, Beypazarı"nın ihtiyacı olan altyapıyı tamamlamak hedefindeyim. İnşallah kalan görev sürem içerisinde hızla Beypazarı"nın bu ihtiyaçları giderilecektir.”
Özalp, sözlerini şöyle sürdürdü: “Altyapımızı tamamlar tamamlamaz turizmdeki çıtayı yükseltmek istiyoruz. Termal tesislerimiz ve Birleşmiş Milletler ile geçen hafta imzaladığımız bir proje dahilinde de İnözü Vadisi"ndeki trakking yollarımızı tamamlayarak turizmimizi çeşitlendireceğiz. İnşallah Beypazarımız"a hep birlikte en güzel hizmetleri getiririz.”