Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, transfer çalışmalarını, teknik direktörlüğün yanında sportif direktörlük görevi de yapan Aykut Kocaman'ın yürüttüğünü, yöneticiler olarak sadece kaynak yarattıklarını ifade ederek, ''Tabi ki görüş veriyoruz ama futbolcu seçimi falan, onlarda yokuz'' dedi.

NTV Spor Televizyonu'ndaki ''Spor Biz'' programında futbolun marka değeri, UEFA kriterleri ve şirketleşme gibi konularda açıklamalar yapan Mosturoğlu, transfer çalışmaları konusunda, ''Devre arası ve yaz dönemi için, hem sportif direktörümüz hem teknik direktörümüz olduğu için Aykut Kocaman çalışıyor. Biz şu anki yönetim olarak kaynak yaratırız, kaynağını oluşturmaya çalışırız. Transfer noktasında kulüple ve futbolcuyla görüşmeler yapılır. Bunun dışında şu an bizim yönetim olarak veya başkan olarak transfer edilecek futbolcuyu belirleme, tabi ki bunun maddi koşullarına yönetim karar veriyor ve bu kaynağı da biz oluşturmak zorundayız, tabi ki görüş veriyoruz ama futbolcu seçimi falan onlarda biz yokuz. Sayın Aykut Kocaman'ın böyle bir çalışması var, çalışma sonlandığı zaman zaten sizler göreceksiniz'' ifadelerini kullandı.

Kocaman'dan bir rapor gelip gelmediği yönündeki soruya da Mosturoğlu, ''Rapor olarak gelmiyor bu zaten. Profesyonel bir işleyiş'' dedi.

A.A.