G.SARAY yeni sezon için kolları sıvarken, yabancı kontenjanını hangi mevkilerde kullanacağını belirledi. Rijkaard"ın raporu doğrultusunda bir stoper, bir defansif ön libero, bir de oyunu çift yönlü oynayabilen orta saha alacak olan yönetim, bu isimleri belirlemek için harekete geçti. Dünya Kupası için özel ekip oluşturan yönetim, altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu"nun da tecrübesinden yararlanacak.

ÖNCELİKLİ olarak ismi duyulmuş yıldız bir oyuncu değil, faydalı olacak genç yetenekler arayan sarı-kırmızılılar, işin ekonomik kısmını da göz önünde bulunduruyor. Düşük maliyetli futbolculara yönelinmesi beklenirken, oyuncuların yaşları da önemli kriterlerden biri olacak.

ÇAĞLAR, Aslan mı oldu?

KÖTÜ bir sezonun ardından gelen 3."lüğü yeni sezonda telafi etmek isteyen G.Saray"ın, küme düşen Denizlispor"dan Çağlar Birinci"yi transfer ettiği iddia ediliyor.. İstanbul"da bulunan başkan Ali İpek"in, G.Saray Başkanı Adnan Polat"la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı, peşinat konusundaki pürüzün aşılması halinde transferin bu hafta içinde bitebileceği bildirildi.

BU arada etkili sol kanat oyuncusu için kupayı kazanan Trabzonspor"un da ısrarını sürdürdüğü ve bu günlerde Denizlispor"a yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı da belirtiliyor

Vatan