Kulübün yeni üyelerinin berat ve üyelik kartlarının verildiği Galatasaray Lisesi"ndeki törenden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Üstünel, transfer çalışmalarıyla ilgili, "Savunmaya bir takviye yapacağız, forvet hattına da bir takviye yapmayı düşünüyoruz. Teknik direktörün verdiği rapor doğrultusunda bu iki transferi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Süre çok kısa, transferlerimizi kamp dönemine yetiştirmek için çalışma içerisindeyiz. Antalya"da yapacağımız kamp dönemine yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"ÖNDER TURACI"YI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Haldun Üstünel, Fenerbahçe"den ayrılacak olan Önder Turacı"nın Galatasaray"a gideceği yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, şunları kaydetti: "Öncelikle kimi transfer edeceğimizi söyleyemem. Yalnız transfer edemeyeceğimiz kişiyi söyleyebilirim. Bizim bu 4 senelik yönetimde olduğumuz sürece Önder Turacı ile hiçbir görüşmemiz olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Kendisi hiçbir şekilde bizim belirlediğimiz, düşündüğümüz adaylardan biri değildir. Bizim kesinlikle listemizde ya da görüşme talebinde bulunduğumuz oyuncular listesinde bulunmamaktadır. Yaratılanlar tamamen spekülasyondur, gerçeği yansıtmamaktadır."

"KEWELL İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Avusturyalı futbolcuları Harry Kewell ile yollarına devam etmek istediklerini belirten Üstünel, "Menajeri ile bir görüşmemez oldu. Sözleşmesini devam ettirmek istiyoruz, hocamızın direktifleri doğrultusunda. Şu an tatilde, döner dönmez kendisiyle de konuşacağız. Şartlar uygun olduğu takdirde kendisiyle yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Üstünel, Kayserisporlu Ali Turan ile Bursasporlu Sercan Yıldırım"ın transfer listelerinde olup olmadığına yönelik ısrarlı soruları ise yanıtsız bıraktı./milliyet