Beşiktaş Yönetimi, Denizli"ye, dünyaca ünlü Ricardo Quaresma ile Yossi Benayoun"dan birini transfer etme teklifi götürdü, ancak tecrübeli teknik adam olumsuz yanıt verdi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre dünyanın en önemli futbolcu menajerleri arasında yer alan Dino Pasaliç, geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı kulübe sürpriz bir başvuruda bulunarak, “Ricardo Quaresma ile Yossi Benayoun"u isterseniz getirebilirim” dedi. Beşiktaşlı yöneticiler de bu teklifi teknik direktör Mustafa Denizli"ye iletti. Konuyu yardımcıları ile görüşen Denizli, iki futbolcuyu da istemediğini bildirdi. Transfer maliyeti Gaziantepspor"dan 6.5 milyon Euro"ya alınan İsmail Köybaşı kadar olan Yossi Benayoun, bir hafta haber beklediği Beşiktaş"ın olumsuz yanıt vermesi üzerine, kulübü Liverpool ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. 29 yaşındaki İsrailli orta saha oyuncusu, 2013 yılına dek Liverpool forması giymeye devam edecek.

Beşiktaş"ın reddettiği diğer isim Ricardo Quaresma ise, Portekiz"in yetiştirdiği en önemli futbolcular arasında yer alıyor. “Ayakdışı vuruşun ustası” olarak adlandırılan 25 yaşındaki oyuncu geçen yıl 18.6 milyon Euro karşılığında Porto"dan İnter"e geçti. İtalyan ekibinde bekleneni veremediği için ocak ayında Chelsea"ye kiralanan Quaresma, Londra kulübünde de göze girememişti.