Nazilli"ye bağlı Aslanlı Beldesi Mergen Çayı Köprüsü üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler arasında bulunan ve bir incir işletmesinde işçi olarak çalışan kamyonet sürücüsü Ercan Özalp'in henüz 5 aylık evli olduğu öğrenildi. Acı haberi alıp Nazilli Devlet Hastanesi gelen kamyonet sürücüsünün eşi 20 yaşındaki Şeyma Özalp sinir krizi geçirdi. Hastane personeli ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç kadın, saatlerce gözyaşı döktü.

Ercan Özalp ve Koray Üstündağ, bugün Atça Beldesi"nde toprağa verildi. 5 ay önce Ercan Özalp ile hayatını birleştiren Şeyda Özalp sinir krizleri geçirirken, eşinin tapunun önünden uzun süre ayrılamadı. Cenaze töreninin ardından kendini kaybeden Şeyma Özalp, Atça Belediyesi"ne ait ambulansla evine götürüldü.

Kazada hayatını kaybeden Koray Üstündağ"ın annesi Güler Üstündağ ise oğlunun Atçaspor"da oynayan takım arkadaşlarını görünce fenalık geçirerek, “Bütün evlatlarım burada, Koray"ım yok. Koray"ımı getirin bana” diyerek feryat etti. Oğlunun tabutuna sarılan anne Güler Üstündağ"ı akrabaları sakinleştirmeye çalıştı.

AYNI KADERİ PAYLAŞTILAR

Dün akşam meydana gelen kazada aynı araçta bulunan ve Nazilli Devlet Hastanesi"nde hayatını kaybeden Ercan Özalp ve Koray Üstündağ, Atça Beldesi Bayramyeri Camisi"nde kılınan cenaze namazının ardından, Atça Mezarlığı"nda toprağa verildi. Cenaze törenine Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar başta olmak üzere Atça beldesi sakinleri katıldı.

Öte yandan; kazada hayatını kaybedenlerden otomobildeki Beyhan Körpe"nin Ankara"da bir kafeterya işlettiği, beraberindeki Suphi Topçeken ve Abdulkerim Topçeken"in de Ankara Üniversitesi öğrencisi oldukları, Kuşadası'ndan tatilden döndükleri öğrenildi.