Kuşadası'nda meydana gelen trafik kazasında biri çocuk iki kişi hayatını kaybetti. İki kişinin ölümüne yol açan otomobil sürücü ise 224 promil alkollü çıktı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece Saat: 23.15 sıralarında Yavansu Mahallesi Kuşadası-Söke Karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen kazada, 31 yaşındaki P.D. yönetimindeki otomobil, plakası olmayan bir motosiklete çarptı. Kazada motosikleti kullanan 30 yaşındaki M.K. ile açık kimliği henüz tespit edilemeyen 7-8 yaşlarında bir erkek çocuğu olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla olayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden biri çocuk iki kişi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bu arada, kazadan sonra göz altına alınan otomobil sürücüsü P.D. yolun karanlık olması nedeniyle motosikletin nereden geldiğini göremediğini belirterek, farları olmayan motosiklete çarptığını ve kazanın meydana geldiğini söyledi. Otomobil sürücüsü P.D., alınan doktor raporunda 224 promil alkollü çıktı. P.D. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alındı.
İHA