1995"ten bu yana Trabzon"dan puan alamayan Bursa, yine şaşırtmadı. Gökhan, son dakika frikiğiyle Avni Aker"i "şampiyonluk" havasına sokarken, Timsahlar ise 8 maç sonra yenildi

BİR hedefe inanmış Trabzonspor... Asla pes etmiyor. Dün bunu bir kez daha gösterdiler. Üstelik uzatmanın da uzatmasında. Oyun aslında çok sıkıcı başlamıştı. Hatta 15. dakikada Yattara"nın sağ baldırının çekip kenara gelmesi bir an umutları da azalttı.

ANCAK yerine giren Alanzinho vardı... Yeni umuttu Sambacı ama 25. dakikada Bursa"nın az adamla yakalandığı atakta, karşı karşıya kaldığı Ivankov"u geçemedi... Bursa, Ozan İpek"le 29, Sercan"la 31"de iki pozisyon buldu ama golü atamadı.

İLK yarı Trabzon"u iyi tutan Bursa, ikinci yarıda da sağlam bir savunma yaptı. 52"de Alanzinho"nun altı-pas"tan attığı şutu Ali Tandoğan çıkardı. 56"da Gökhan attığı nefis şutla Ivankov"u geçemedi.

BU tehlikeleri atlatan Timsahlar, Kirita ile rakip kaleyi yokladı ama boşa.. Oyun tam da 0-0"a gidiyordu ki, 90+5"te kazanılan faulde Gökhan Ünal, süper bir frikikle topu 90"a taktı: 1-0. Bu sonuçla Trabzonspor çılgınca sevindi, özellikle de Devler Ligi umudunu sürdürdüğü için.